Enver Yılmaz'a destek yemeği

ORSİAD, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'a destek...

Enver Yılmaz'a destek yemeği

ORSİAD, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'a destek...

18 Şubat 2014 Salı 15:13
Enver Yılmaz'a destek yemeği

ORSİAD’dan Enver Yılmaz’a destek yemeği

 

ORSİAD, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’a destek yemeği düzenledi. Ümraniye Ramazan Bingöl Lokantası’nda gerçekleşen programa birçok Ordulu iş adamı ve siyasi katıldı.

İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’a ORSİAD’dan destek… Ümraniye Ramazan Bingöl Lokantası’nda  gerçekleşen programa;  ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, Ordulular Vakfı Başkanı Kahraman Kalav, Ordu Platformu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, Sancaktepe Ordulular Dernek Başkanı Hikmet Yücel, Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Temel Başaran ve STK başkanları ve iş adamları katıldı.  

Programın açılış konuşmasını yapan ORSİAD Başkanı Zeki Bakar; “Hedefimiz İstanbul’daki Orduluların siyasi, bürokratik ve toplumsal etkinliğini arttırmak. İş adamlarını birbirleri ile bu gibi ortamlarda tanıştırmak, iş evliliklerinin yapılmasını sağlamak. Başta Ordu olmak üzere Türkiye’nin sorunlarında duruş sergilemek ve çözüm ortağı olmaktır. Bu kapsamda yaptığımız toplantılara bu gün bir yenisini ekliyoruz” dedi.  

""

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz da konuşmasında, “Ordu’yu, 19 ilçesiyle bir bütün olarak görüp, ilimizin gelişmesi adına yapacağımı çalışmalarla, Ordu ilini Karadeniz‘in incisi yapacağız” dedi. AkkuşAybastıÇamaşÇatalpınarÇaybaşıFatsaGölköy,GülyalıGürgentepeİkizceKabadüzKabataşKorgan, Kumru, Perşembe, MesudiyeUlubeyÜnye ve Altınordu ilçelerimizi karış karış gezip vatandaşlarımızın halini hatırını soracağız. Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımız takdirde ise tüm ilçelerimize eşit hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 18.02.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72