CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan Başkan Altınok Öz’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan Başkan Altınok Öz’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

14 Şubat 2018 Çarşamba 11:25
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan Başkan Altınok Öz’e Ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve il yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve çok sayıda birim müdürü hazır bulundu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu TAK (Tasarım Araştırma Katılım) Kartal ekibi ile tanıştırdı. Başkan Altınok Öz, TAK Kartal’ın ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na bilgi verdi. Ziyaretin devamında ise TAK Kartal’ın Kurucusu ve Şehir Planlamacısı Faruk Göksu, heyete yaklaşık 45 dakika süren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Göksu, İstanbul’un temel sorunlarını mercek altına alarak, TAK Kartal’ın ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarını anlattı.

“TAK Kartal’ın Çalışmaları İstanbul’a Yayılmalı”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, TAK Kartal’ın ilçede yaptığı çalışmaları çok yerinde bulduğunu belirterek, geliştirilen stratejiler sayesinde İstanbul’un sorunlarının çözülebileceğini ve TAK Kartal’ın çalışmalarının İstanbul’un geneline yayılması gerektiğini söyledi. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, 2019 seçimlerinde şehir sorunlarını çözme açısından TAK Kartal’ın çalışmaları sayesinde işlerinin daha kolay olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyaretin devamında Başkan Altınok Öz, misafirlerini Sosyal Medya ekibiyle tanıştırdı. Sosyal Medya ekibi de yaptıkları çalışmalar hakkında misafirlere bilgi verdi. Öte yandan, Kaftancıoğlu ve Çelebi’ye, Avrupa Birliği ile ortaklaşa yürütülen Yaşlı Bakım ve Huzur Evi projesinin dijital bir sunumu gerçekleştirildi.

CHP İstanbul İl Başkanı’ndan Başkan Altınok Öz’e Teşekkür

Ziyaretin devamında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP heyeti ile birlikte makam odasına geçti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Başkan Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunarak ilçede gerçekleşen çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Altınok Öz ise ziyaretten dolayı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve tüm heyete teşekkür ederek, Kartal’da 2009 yılından bu yana sosyal ve kültürel alanda gerçekleşen çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3