ÇESADER’den 100 Aileye Destek…

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarları Derneği (ÇESADER), Ramazan Ayı’nda 100 İhtiyaç sahibi Aileye erzak yardımında bulundu.

ÇESADER’den 100 Aileye Destek…

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarları Derneği (ÇESADER), Ramazan Ayı’nda 100 İhtiyaç sahibi Aileye erzak yardımında bulundu.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 16:08
ÇESADER’den 100 Aileye Destek…

Çekmeköy'de bulunan Görkem Butik Kafe de basın mensuplarına yönelik Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin düzenlediği iftar programında Çekmeköy Esnafları adına Konuşan Dernek Başkanı Gökhan Balcı, Tüm İslam alemine şifa ve ferahlık getiren ve her günü ayrı bir bayram havasında geçen Ramazan ayı Allah’ın rızasını kazanmak için güzel bir vesiledir. Bizlerde Kendine has maneviyatı, önem ve kudsiyeti olan bu güzel ayda Çekmeköy’de bulunan ihtiyaç sahibi Ailelerimize ulaşarak gücümüzün yettiği kadarı ile destek olmaya ekmeğimizi onlarla paylaşmaya çalıştık” dedi.
Balcı, “Bugüne kadar Çekmeköy Esnafları olarak her zaman birlik beraberlik ve kardeşlikten yana olduk. Elimizden geldiğince her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında derdine derman olmaya çalıştık. Kapımızdan içeri giren hiç kimseyi boş çevirmedik.Bu kutlu ayda dinimizin barış ve kardeşlik dini olduğu hatırlansın, müminler arasındaki ayrılıklar ve dargınlıklar bir kenara bırakılsın, farklılıkların yol açtığı uzaklıklar, kavga ve çatışmalar ortadan kalksın, tüm halkımız kardeşçe birbirlerini kucaklasın” dedi. Kooperatif çalışmalarına da değinen Balcı, “Son günlerde ilçemiz dışından bazı kişilerin Çekmeköy Esnaflarının hakkı olan ve yıllardır mücadelesini verdiği Kooperatifleşme Çabalarını görmezden gelip koltuk sevdası ile Artık Çekmeköylüler olarak dışarıdan ahbap çavuş ilişkisi ile her ne sebeple olursa olsun ilçemizde koltuk bulmak için dışarıdan gelecek kişilere tavrımız açık ve sert olacaktır. Güçlü bir ilçe anca ve anca güçlü bir yerel esnaf yapısı ile oluşacaktır. Bu sebepten dolayıdır ki Çekmeköy halkımızdan Bayram alışverişlerinde Çekmeköy Esnaflarını tercih etmelerini söylemek istiyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3