ÇEKSİAD'dan bütünleştiren aile iftarı

ÇEKSİAD üyelerinin, aileleriyle katıldığı iftar yemeği, ‘birlik ve...

ÇEKSİAD'dan bütünleştiren aile iftarı

ÇEKSİAD üyelerinin, aileleriyle katıldığı iftar yemeği, ‘birlik ve...

18 Temmuz 2013 Perşembe 12:59
ÇEKSİAD'dan bütünleştiren aile iftarı

ÇEKSİAD üyelerinin, aileleriyle katıldığı iftar yemeği, ‘birlik ve beraberliğin pekişmesi' adına güzel görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde ‘Mihrabat Korusu’nda düzenlenen iftara beklenin de üzerinde bir katılım oldu.

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD), üye ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen ve Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde Mihrabat Korusu’nda düzenlenen iftara beklenin de üzerinde bir katılım oldu. Üyeler, iftar yemeğine aileleriyle birlikte katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Boğaz’ın eşsiz manzarasında bir araya gelinirken bol bol hatıra fotoğrafı da çekildi.

""

Güzel atmosferde yüksek katılım…

Geleneksel iftar yemeğine, dernek üyeleri ve yönetiminin yanı sıra; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Trafikten Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şengün, Çekmeköy Emniyet Müdürü Vedat Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, CHP İlçe Başkanı Murat Cirav, MHP İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, SP İlçe Başkanı Bedirhan Arslan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

""

Birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı…

İftar yemeği öncesinde selamlama konuşmalarına geçildi. Dernek Başkanı Abdullah Gelgeç, yine güzel bir atmosferde geleneksel iftarlarını yapmanın sevincini paylaştıkların söyledi. Ramazan’ın güzelliklerine de değinen Başkan Gelgeç, “Bu güzel ayda birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise, ÇEKSİAD'ı  bu organizasyonlarından dolayı kutlayarak, güzel bir atmosferde birlik ve beraberlik görüntülerinin pekiştiği bir iftar programına katıldıkları için memnuniyetlerini dile getirdi. Birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinin ardından üyeler ve aileleri hoşça vakit geçirdi.

""

Poyraz’a sürpriz pasta…

İftar yemeğinin ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı bir sürpriz bekliyordu. Evlilik yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Eşi Aylin Poyraz, evlilik yıldönümü pastasını süsleyen mumları beraber üfleyerek mutluluk pozu verdiler. Çifte çocukları da eşlik etti.

""

"" 

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

 

 

Son Güncelleme: 18.07.2013 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72