Çekmeköylüler Gazilere Şükranlarını İletti

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy'de de törenle kutlandı.

Çekmeköylüler Gazilere Şükranlarını İletti

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy'de de törenle kutlandı.

22 Eylül 2014 Pazartesi 10:54
Çekmeköylüler Gazilere Şükranlarını İletti

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de törenle kutlandı. Karanfil Parkı’ndaki Atatürk anıtında gerçekleşen törene ilçe yönetimi ve gaziler katıldı.

 

Çekmeköy Karanfil Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başlayan Gaziler Günü Programına; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Ahmet Epli, Çekmeköy Garnizon Komutanlığı adına Albay Mustafa Kılıç, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy’de yaşayan Kore ve Kıbrıs Gazileri katıldı.

Program, Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından gaziler onuruna verilen kahvaltı ile devam etti.

 

Gazi ve gazi ailelerinin onur konuğu olduğu programda konuşan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “ Vatan uğruna canlarını siper eden şehit ve gazilerimize şükranlarımızı ifade edişimiz bir günle sınırlı kalamaz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız öncülüğünde şehit ve gazilerimiz için kurulan daire başkanlıkları ve şube müdürlükleriyle konu ile ilgili kurumsallaşma sağlandı.  İlçemizde de Şehit ve Gaziler Derneği’nin şubesinin açılmasını istiyoruz. Bunun için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Allah şehitlerimize ve hayata olmayan gazilerimize rahmet eylesin. Hayatta olanlardan da razı olsun. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın,” dedi.

 

Evlere Ziyaret

Gaziler günü nedeniyle düzenlenen programa katılamayan gaziler ve aileleri, belediye ekipleri tarafından ziyaret edilerek, görevi nedeniyle şehir dışında bulunan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamları iletildi. 

 

Son Güncelleme: 22.09.2014 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3