Çekmeköy’e Hoş Geldiniz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi

Çekmeköy’e Hoş Geldiniz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi

23 Eylül 2019 Pazartesi 10:06
Çekmeköy’e Hoş Geldiniz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy’e Hoş Geldin Bebek ve Çekmeköy’e Hoş Geldiniz projeleri kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Poyraz İlçeye yeni taşınan Kıcalı, Cüre ve Karaca aileleri ile dünyaya gözlerini Çekmeköy’de açan Er, Şeyran ve Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy Meclis Üyesi Alparslan Şahinoğulu’nun evlatlarını ziyaret ederek ilçemize hoş geldiniz dedi. Bebeği olan aileleri tebrik eden Başkan Poyraz, ilçeye yeni taşınan aileleride Çekmeköy hakkında bilgilendirdi.

Ziyaretler kapsamında Güneydoğu gazisi Abdurrahman Akkaş’ı evinde ziyaret eden Başkan Poyraz “ Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna serdengeçen aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim hayatta olan gazilerimize hayırlı uzun ömürler versin,” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72