ÇEKMEKÖY’E BİR AİLE SAĞLI MERKEZİ DAHA

8 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Aydınlar Mahallesi’nde hizmete açıldı.

ÇEKMEKÖY’E BİR AİLE SAĞLI MERKEZİ DAHA

8 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Aydınlar Mahallesi’nde hizmete açıldı.

14 Ocak 2018 Pazar 09:30
ÇEKMEKÖY’E BİR AİLE SAĞLI MERKEZİ DAHA

Çekmeköy Belediyesi’nin İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edip içini hazır hale getirdiği 8 No’lu Aile Sağlığı Merkezi  törenle açıldı. Çekmeköy Aydınlar Mahallesi Sultangazi  Caddesi üzerinde açılan 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları  ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış törenine katılan vatandaşları selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Göreve geldiğimiz günden bugüne birçok sağlık yatırımı yaptık. Çok şükür bugün Aydınlar Mahallemize de bir aile sağlığı merkezi kazandırıyoruz. Bu aile sağlığı merkezi kullanıma hazır hale getirerek ilçe sağlık müdürlüğümüze teslim ettik.  Çamlık ve Taşdelen Mahalleler’imizde aile sağlığı merkezlerimiz hazır, ufak tefek eksikleri var onları tamamlayacağız. Merkez Mahallesi ve Mimar Sinan Mahalleleri'nde  iki yeni  aile sağlığı merkezi inşa edeceğiz. İnşallah bu yılın ortalarında Ülkemizde parmakla gösterilecek hastanemizinde açılışını yapacağız. Ben huzurlarınızda bugün ki açılışta bizleri yalnız bırakmayan,  İl Sağlık Müdürümüz Kemal Memişoğlu’na yatırımlar için teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizde sağlık adına güzel projelere imza atacağız. Aile sağlığı merkezimiz mahallemize hayırlı olsun,” dedi.

Bizlere sağlık alanında desteklerini esirgemeyen ve bir çok yerel yöneticiye örnek olacak Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu; “ Yıl ortasında açılacak Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanemiz tek kişilik odaları, kapsamlı ameliyathaneleri, acil servisi, helikopter pistiyle vatandaşlarımızın hizmetinde olacak, “dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72