Çekmeköy'de Mayıs Meclisi toplandı

Çekmeköy Belediyesi Mayıs Meclisi 1. Olağan Birleşimi belediyenin meclis...

Çekmeköy'de Mayıs Meclisi toplandı

Çekmeköy Belediyesi Mayıs Meclisi 1. Olağan Birleşimi belediyenin meclis...

06 Mayıs 2014 Salı 14:47
Çekmeköy'de Mayıs Meclisi toplandı

Çekmeköy Belediyesi Mayıs Meclisi 1. Olağan Birleşimi belediyenin meclis salonunda yapıldı.

Çekmeköy Belediyesi Mayıs Meclisi’nin 1. Olağan Birleşimi Meclis Birinci Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı. Nisan Meclisi’nin tutanak özetlerinin okunmasıyla başlayan birleşimde, 3 gündem maddesine, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin’in teklifiyle 3 ek gündem maddesi daha ilave edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce yapılan gündem dışı konuşmalarda söz alan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Barış Yolu Caddesi üzerindeki bir sitenin terk alanının, halkın kullanımına sunulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Çetin; “ Söz konusu sitenin duvarlarının içinde kalan yer kamu alanıdır. Biz bu alanı halka açarak asıl sahibine teslim ediyoruz. Yan tarafına okul yapılacak olan bu alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz güzel bir park yapacak ve biz bu parkı her kesime açacağız” dedi.

 Gündemin ilk maddeleri; Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 25.04.2014 gün ve 2014/1297 sayılı 2013 yılı Kesin Hesabı ile ilgili teklifi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 29.04.2014 gün ve 2014/80 sayılı Evsel Katı Atık Ücret Tarifesi ile ilgili teklifler, ilgili komisyonlara havale edildi.

Destek Hizmetler Müdürlüğü’nün 29.04.2014 gün ve 2014/603 sayılı Yıllara Yaygın Araç Kiralama Hizmet Alım işi ile ilgili teklifinin, Hukuk Komisyonu ve Plan ve Bütçe Komisyonları’na ayrı ayrı havale edilmesine oy birliği ile kabul edildi.  

Birinci Olağan Birleşim, ek gündem maddelerinin de ilgili komisyonlara havalesinin ardından, ikinci olağan birleşimin 9 Mayıs Cuma günü toplanması kararlaştırılarak, sonlandı.

 

 

 

Son Güncelleme: 06.05.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72