ÇEKMEKÖY’DE ENGELSİZ ULAŞIM

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler her gün onlarca engelli vatandaşın ulaşım taleplerini karşılıyor.

ÇEKMEKÖY’DE ENGELSİZ ULAŞIM

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler her gün onlarca engelli vatandaşın ulaşım taleplerini karşılıyor.

16 Şubat 2018 Cuma 14:00
ÇEKMEKÖY’DE ENGELSİZ ULAŞIM

Çekmeköy Belediyesi ekipleri; Çekmeköy ilçe sınırları içerisinde yaşayan engelli vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için sağlık, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik araç taleplerini karşılıyor. Belediye engelliler masasına kayıt olan vatandaşlar 7/24 esasına uygun şekilde çalışan belediye ekipleri tarafından ulaşım hizmeti alıyorlar.

Vatandaşlar araç talepleri için 0216-640-41-94 ve 0554-533-33-38 numaralı telefonlardan belediye ekiplerine ulaşabiliyorlar.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Engelsiz araçlarımız hizmete girerken, ‘Bu araçlar sadece okula, eve, hastaneye ulaşım için değil, engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını canlandıracak geziler için de kullanımda olacak,’ demiştim. Aradan geçen zamanda sefer sayılarına bakıyorum da çok şükür işe yarayan bir hizmet olduğunu görüyoruz. Bu araçlarla her gün okula bıraktığımız, okuldan evine götürdüğümüz öğrencilerimiz var. Ailelerinden aldığımız dua ve bu çocukların başarıyla okullarını bitirmeleri bizim için en büyük mükafat“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72