Çekmeköy Kaymakamlığı Geleneksel İftarı Birlik İçinde Gerçekleşti

Çekmeköy Kaymakamlığı’nın her sene düzenlediği geleneksel hale gelen şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar programı bu sene de birlik içinde geçti.

Çekmeköy Kaymakamlığı Geleneksel İftarı Birlik İçinde Gerçekleşti

Çekmeköy Kaymakamlığı’nın her sene düzenlediği geleneksel hale gelen şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar programı bu sene de birlik içinde geçti.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 11:13
Çekmeköy Kaymakamlığı Geleneksel İftarı Birlik İçinde Gerçekleşti

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve eşi Nur Kansız Hanımefendinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selamettin Ermiş, Çekmeköy Garnizon Komutanı V. Piyade Yüzbaşı Kubilây Arıcı, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Bahadır, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Şemseddin Yalçın, daire amirleri, muhtarlar, dernek başkanları, STK başkanları ve basın mensupları katıldı. Programın başlangıcında ilahi eşliğinde sema gösterisi gerçekleşti.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız programda yaptığı konuşmada, “Geleneksel olarak her Ramazan ayında yaptığımız bu yemekte sizlerle olmak benim için bir mutluluk. Bizlerin bugün rahat bir şekilde oturup konuşabiliyorsak, Ramazan’ın güzelliklerini yaşayabiliyorsak bunlar için en çok borçlu olduğumuz insanlarımız aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Ben bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum. Kahraman gazilerimize sıhhat ve afiyetler diliyorum. Eğer biz bu coğrafyada rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak bu güzellikleri yaşayabiliyorsak aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize bunu borçluyuz. Ben kendilerine bir kere daha rahmet diliyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz.” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ise “Bugünde şehitlerimiz var dünde vardı Allah vermesin. Bu ülke için her zaman gözünü kırpmadan mücadele eden Mehmetlerimiz olacak. Ben bu buluşmayı sağladığı için Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kendisi bu birlikteliği sağlıyor sağ olsun. En güzel iftarlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum bu iftarın. Şimdiden mübarek Kadir gecenizi tebrik ediyorum, yine mübarek Ramazan Bayramı’nda görüşemezsek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim bütün şehitlerimizden, şehit ailelerimizden, gazilerimizden razı olsun” dedi.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından okunan akşam ezanı ile iftar yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72