Binali Yıldırım Teravih Namazını Sultanbeyli'de Kıldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım teravih namazı için Sultanbeyli'deydi.

Binali Yıldırım Teravih Namazını Sultanbeyli'de Kıldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım teravih namazı için Sultanbeyli'deydi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 15:38
Binali Yıldırım Teravih Namazını Sultanbeyli'de Kıldı

Binali Yıldırım Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camii'nde teravih namazı kıldı. Cami çıkışında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldırım yaptığı açıklamada Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Yıldırım, "Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin. Bugün teravih namazını birlikte eda ettik. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Her zamankinden daha fazla birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Ülkemizin etrafı sorunlar yumağı, büyük planlar var. Bu planlara karşı iri olmamız, diri olmamız ve beraber Türkiye olmamız gerekiyor. Siz bunun bilincindesiniz. Siz 31 Mart'ta büyük destekle Hüseyin kardeşimizi iş başına yeniden getirdiniz. Oda daha fazla çalışacak, daha fazla hizmet edecek."dedi.

23 Haziran'da seçim olduğunu hatırlatan Yıldırım, destek isteyerek "İnşallah bu işi en güzel şekilde neticelendireceğiz." dedi. Sultanbeyli'yi iyi bildiğini vurgulayan Yıldırım, "Sultanbeyli bizim muhitimiz aynı zamanda. Bir süre oturdum burada. Ne yol vardı ne iz vardı. Hamdolsun o günden bugüne burada çok şey değişti. Sultanbeyli büyük bir şehre dönüştü. Yeterki birliğimiz, kardeşliğimiz zarar görmesin. Sizi mutlu görmek bizim şevkimizi artırıyor, irademizi artırıyor. Memleketimiz için çok güzel hizmetler yapmamıza vesile oluyor." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de yaptığı konuşmada herkesin Ramazan ayını tebrik etti. 31 Mart'ta verilen destek için teşekkür eden Başkan Keskin, 23 Haziran için Binali Yıldırım'a destek istedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Tombaş ise bir selamlama konuşması gerçekleştirerek 23 Haziran'ın önemine değindi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3