“Beykoz'da İftar Saati” BRT Ekranlarında

Ramazan Ayı Boyunca “Sokak İftarları” ilçe sakinlerini ağırlarken...

“Beykoz'da İftar Saati” BRT Ekranlarında

Ramazan Ayı Boyunca “Sokak İftarları” ilçe sakinlerini ağırlarken...

08 Temmuz 2013 Pazartesi 19:12
 “Beykoz'da İftar Saati” BRT Ekranlarında
Ramazan Ayı Boyunca “Sokak İftarları” ilçe sakinlerini ağırlarken “Beykoz’da İftar Saati”  Programı ise BRT (Beykoz Radyo ve Televizyonu) ekranlarında Ramazan sevincini yaşatacak.  
 
Beykoz Belediyesi mescidi imamı Soner Çelebi ve Şerafettin Karahan tarafından sunulacak olan  “Beykoz’da İftar Saati” programı, Ramazan’ın eşsiz duygularını yansıtan içeriği ve birbirinden özel konuklarıyla her akşam BRT ekranlarında yer alacak.
 
Belediye Meydanı’ndan canlı olarak yayınlanacak olan programda konusunda uzman isimlerle Kur’an ve sünnetin ışığında oruç ibadetinin faydaları, sosyal ve manevi hayatımıza getirdiği güzellikler ele alınacak.
 
İlçe sakinlerinin dini ve sosyal konularda aydınlanacağı programda yardımlaşma, paylaşma, dayanışmanın önemi anlatılacak, namaz, zekat, nifak, kardeşlik, hac gibi temel konular işlenecek.   
 
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in konuk olacağı ilk programda, “Beykoz’da Ramazan” konulu bir sohbet gerçekleşecek.
 
 “Beykoz’da İftar Saati” her akşam iftardan önce www.brt.tv adresinde. 
Son Güncelleme: 08.07.2013 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72