Beykoz Belediye Meclisi Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Kurdu

Beykoz Belediyesi Mayıs Ayı Toplantısının sonuncusunu 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Kurdu

Beykoz Belediyesi Mayıs Ayı Toplantısının sonuncusunu 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirdi.

10 Mayıs 2019 Cuma 21:10
Beykoz Belediye Meclisi Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Kurdu

Belediye Meclis Başkan Vekili Gaye Zayıf başkanlığında yapılan meclis toplantısında ‘Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’ teklifi, Gençlik ve Spor Hizmetleri ve Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kurulması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Açılış, yoklama ve bir önceki tarihli tutanağın oylanmasının ardından gündem dışı söz alan meclis üyelerinin konuşmalarına geçildi. Belediye Meclis Başkan Vekili Gaye Zayıf, yaklaşmakta olan Anneler Günü’nün önemine dair konuşarak, Anneler Günü’nü kutladı.

CHP Grubu meclis üyelerinden Şefik Yavuzyılmaz muhtarlıklara maddi destek verilmesi hakkında sözlü önerge verdi. Gülay Demirel ise Ramazan Ayı’nı, Hemşireler Haftası’nı, Anneler Günü’nü kutlayarak, bugünlerin sadece bir günle sınırlanmaması ve olumlu icraatlar yapılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Riva Deresi ve çevresinde çevre sağlığıyla ilgili önlemlerin alınması için sözlü önerge sundu. CHP Meclis Üyesi Bahar Doğru da başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını anarak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Adem Sefer Riva Deresi çevre düzenlemesi hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Ak Parti meclis üyesi Manolya Demirören Tekin ise, Anneler Günü’nü kutlayarak, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Beykoz Belediyesi’nin geçmiş dönem yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Tekin, meclis kararı sonucu 20 gencin belediye tarafından rehabilite merkezinde tedavilerinin yaptırıldığına değinerek, bir milletvekilinin bizzat takip ettiği 2 gencin ise halen tedavisinin yapıldığını söyledi.

Ardından komisyonlardan gelen raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısı ise 10 Haziran’da saat: 10.00’da yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72