Başkan Keskin'den İlçe Protokolüne İftar

Ramazan ayının girmesiyle birçok iftar programı düzenleyen Belediye Başkanı ...

Başkan Keskin'den İlçe Protokolüne İftar

Ramazan ayının girmesiyle birçok iftar programı düzenleyen Belediye Başkanı ...

26 Temmuz 2013 Cuma 17:50
Başkan Keskin'den İlçe Protokolüne İftar

Ramazan ayının girmesiyle birçok iftar programı düzenleyen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in konukları bu sefer ilçe protokolüydü. Keskin ilçe protokolünü Belediye Büyük Salon’da ağırladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, iftar programlarına devam ediyor. Belediye Büyük Salon’da Ramazan ayının girmesiyle birlikte çok sayıda iftar düzenleyen Başkan Keskin, ilçe protokolünü ağırladı. Düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanısıra Askerlik Şube Başkanı Albay Nusret Güler, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Muharrem Konuk, BDP İlçe Eş Başkanları Remzi Kanmaz, Melek İlbastan, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Yusuf Işık, 1 ve 2. dönem Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, 4 dönem Belediye Başkanı Alaattin Ersoy, Sultanbeyli’deki bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, 2009 yılındaki siyasi partilerin belediye başkan adayları, kanaat önderleri, Belediye kurulduğu günden bugüne İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri,  sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, il dernek başkanları, Sultanbeyli’deki iş adamları,  belediye kurulduğu günden bugüne görev yapan muhtarlar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Her Kesimin Yanında Olduk”

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sözlerine davetlilere “hoşgeldiniz” diyerek başladı. “Sizleri burada ağırlamaktan şeref duyuyoruz” diyen Başkan Keskin, birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Çevre ülkelerde var olan olumsuz durumlar hakkında konuşan Keskin, “Komşu ülkelere baktığımızda birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğun altını çizmek istiyorum. Ülkemize zor zamanlar yaşatmak isteyenler oldu. Ekonomimizin gücü ve istikrarımız neticesinde bize bunu yaşatamadılar. Dünyanın çeşitli ülkelerinde açlıkla, sefaletle boğuşan halkların yanında biz varız ve var olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

""

“Hizmetlerimize Devam Ediyoruz”

İftar programında kendinden önce Sultanbeyli Belediye Başkanlığı yapmış siyasetçilerin var olduğunu hatırlatan Keskin, “Onların yaptığı gibi bizlerde hizmetlerimize devam ediyoruz. İlçemizde olan kurumlarla irtibatlı çalışıyoruz. Sultanbeylimize yatırımlar devam ediyor” dedi. İlçe halkından aldıkları destekle var güçleriyle Sultanbeyli’ye hizmet ettiklerini vurgulayan Keskin, “Bugün bu iftar sofrasında ilçemizin tüm renkleri var. Bu bizi mutlu ediyor. Hep birlikte ilçemize hizmet ediyoruz. Birlikte yapılan çalışmalar Sultanbeyli’nin sorunlarını geride bıraktırıyor” ifadelerini kullandı.

Keskin son olarak daha önce İlçe Kaymakamıyken Nevşehir’e Vali olarak atanan Mehmet Ceylan’a, İlçeye Kaymakam olarak atanan İbrahim Özefe’ye, Maltepe Emniyet Müdürü olarak atanan İlçe Eski Emniyet Müdürü Vahap Karaca’ya ve Sultanbeyli'ye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk'e başarı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72