Başkan Hasan Can Sivaslılarla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Sivaslılar Derneği’ni ziyaret ederek ilçedeki Sivaslı hemşerilerle bir araya geldi.

Başkan Hasan Can Sivaslılarla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Sivaslılar Derneği’ni ziyaret ederek ilçedeki Sivaslı hemşerilerle bir araya geldi.

08 Aralık 2017 Cuma 14:00
Başkan Hasan Can Sivaslılarla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki hemşeri derneklerini düzenli olarak ziyaret ediyor ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda bu akşam Sivaslılar Derneği’nde gerçekleşen programa, Başkan Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Boyraz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Cemali Ergül, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve Sivaslı hemşeriler katıldı.

Programda İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Boyraz, bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, Sivaslılar adına Başkan Hasan Can ve misafirlere teşekkür etti.

Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu da programda bir selamlama konuşması gerçekleştirerek; Sivaslılarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek millî birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, programda bir konuşma gerçekleştirerek Sivaslı hemşerileri selamladı. “Ümraniye Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı olarak her fırsatta siz değerli dostlarımızla bir araya geliyoruz. Yıllardır yapılan dernek ziyaretleri, Cuma namazları ve Pazar günleri yapılan Sabah Namazı Buluşmalarında da bir aradayız” diyen Eminmollaoğlu, Ümraniye’nin son 14 yıl içindeki değişiminden bahsederek İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri hâline geldiğini söyledi ve Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kendisine Sivaslılar tarafından verilen Sivaslılar hemşeri beratından bahsederek, “Biz aynı zamanda Sivaslıyız” diyerek Sivaslı dostlarını ve Sivas’a yaptığı ziyaretlerle ilgili hatıralarını anlattı. Ümraniye’de yapılan çalışmaları anlatan Başkan Hasan Can, kalıcı eserlerden bahsederek “13 günde bir kalıcı eser yapmışız; buna yollar, kültür hizmetleri, sosyal yardım hizmetleri dâhil değil. Yarın da bir caminin temelini atacağız inşallah” dedi. “Senelerdir yapılamayan hizmet bu iktidarla yapıldı. Biz Türkiye’yi 5’e katladık” diyen Başkan Hasan Can, bu hizmetlerin kadrinin kıymetinin bilinmesi ve hizmetlerin anlatılması gerektiğini söyledi. “Benim başarım ancak Allah’a ait” ayetine atıf yapan Başkan Hasan Can, “Allah bizlere böyle hizmetler yapabilmeyi nasip etti. Gayret bizden Tevfik Allah’tan. Allah bizi doğru işler yapmaktan, gayretten geri bırakmasın. Rabbim bu memlekete karşı kötü niyet besleyenlere fırsat vermesin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Program Sivaslılar Derneği’nin yemek ikramı ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3