Başkan Hasan Can öğrencilerle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediyede stajyer olarak görev yapan öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Hasan Can öğrencilerle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediyede stajyer olarak görev yapan öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

22 Şubat 2018 Perşembe 12:30
Başkan Hasan Can öğrencilerle bir araya geldi

Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ve tüm belediye stajyerleri katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kendisinin de bir eğitimci olması nedeniyle öğrencilere birikimlerini aktardı. Başkan Hasan Can, stajyerlere, “Bu ülkenin yarınlarına sahip çıkacak olan siz gençler olacağınız için geçmişte bu topraklarda yaşananları bilmeniz gerekir. Tarihinizi iyi öğrenmeniz gerekir” dedi. Siyasi tecrübelerini de paylaşan Başkan Hasan Can, yıllardır Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlardan ve darbelerden bahsederek, milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gençlere 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimini hatırlatan Başkan Hasan Can, “Hainler karşısında eğilmeyen bir Türkiye Cumhuriyeti, ordumuz ve Cumhurbaşkanımız var. Allah devlet büyüklerimize, ordumuza ve askerimize güç kuvvet versin. Rabbim şehitlerimizi rahmet eylesin, gazilerimize şifa versin” dedi.

Gençlerin vatan, bayrak ve millet sevgisini bilmesi gerektiğinin de altını çizen Başkan Hasan Can, “Kuralı, kaidesi, ilkesi ve özellikle de iş ahlakı olan bir belediyeyiz. Bu yüzden hayatınız boyunca öğrenmeniz ve uygulamanız gereken en önemli davranışınız iş ahlakıdır” dedi. Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Başkan Hasan Can, son yıllarda gençlerin kötü alışkanlıklara yöneldiğini, bu sebeple arkadaş çevrelerine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. “Kimsenin hatırı için yanlışa gitmeyin” diyen Başkan Hasan Can, son olarak belediyede stajyer olarak görev yapan gençlerin ailelerine selamını iletmelerini, saygı ve sevgide kusur etmemeleri gerektiğini söyleyerek” gençlere başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3