Bakırköylü Çocuklardan ATA'ya Mektup Var!

23 Nisan için düzenlenen “Ata'mıza Mektuplarımızı Götürüyoruz!” etkinliği ...

Bakırköylü Çocuklardan ATA'ya Mektup Var!

23 Nisan için düzenlenen “Ata'mıza Mektuplarımızı Götürüyoruz!” etkinliği ...

15 Nisan 2014 Salı 16:18
Bakırköylü Çocuklardan ATA'ya Mektup Var!

23 Nisan için düzenlenen “Ata’mıza Mektuplarımızı Götürüyoruz!” etkinliği çerçevesinde Bakırköylü çocuklar Anıtkabir’e gidiyor.

     Bakırköy Belediyesi Basın – Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında organize edilen etkinlikle, çocuklar Ata’ya mektuplarını götürüyor. 26 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan Anıtkabir ziyareti için, 25 Nisan Cuma gecesi saat 23.45’de yola çıkılacak. Program kapsamında saat 10.30 gibi Atatürk’ün mozolesine çelenk koyacak olan çocuklar, velileri ile beraber, törenden sonra yazmış oldukları mektupları Nöbetçi Komutan’a teslim edecek.

 

      Bülent Kerimoğlu “Çocuklarımızın Hissettiklerini Ata’mıza Ulaştıracağız.”

 

     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında Anıtkabir ziyaretini organize ettiklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, “Çocuklarımız, Ata’mıza mektup yazıyor. Hislerini dile getiriyor. Biz de onlarla beraber bu özel mektupları Anıtkabir Müzesi Komutanlığı’na teslim edeceğiz.” dedi.

 

       Ruhsan Tezkan “Kayıtlar 14 Nisan’da başlıyor.”

 

      Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan’da yaptığı açıklamada, “Gezi için kayıtlar 14 Nisan 2014-Pazartesi günü başlıyor. Geziye BAKKART sahibi Bakırköylü çocuklarımız, velileriyle beraber katılacaklar. Kayıtlar Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndaki  Belediye Ek Hizmet Binası’nda bulunan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde alınacak. Ayrıntılı bilgi 414 96 88 numaralı telefondan alınabilir.”şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.04.2014 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3