Bakırköy'de Abdullah Cömert anısına park açıldı

Geçtiğimiz yıl Gezi Direnişi sırasında başından gaz fişeğiyle vurularak...

Bakırköy'de Abdullah Cömert anısına park açıldı

Geçtiğimiz yıl Gezi Direnişi sırasında başından gaz fişeğiyle vurularak...

04 Haziran 2014 Çarşamba 14:43
Bakırköy'de Abdullah Cömert anısına park açıldı

Bakırköy’de Abdullah Cömert anısına park açılışı yapıldı

Geçtiğimiz yıl Gezi Direnişi sırasında başından gaz fişeğiyle vurularak hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in adı Bakırköy’de bir parka verildi. Resmi açılış, Cömert’in ölüm yıldönümüne denk gelirken ailesi ve çok sayıda Bakırköylü açılışta hazır bulundu.

Bakırköy Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz yıl aldığı kararla Cömert’in adını verdiği parkın resmi açılışı sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Cömert’in anne ve babasının konuşması esnasında vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Cömert’in ve Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden diğer vatandaşların da simgelendiği anıt, Gezi Parkı direnişçilerini ölümsüzleştirecek.

 

""

""

""

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu ve Yıldız Medya Grubu İmtiyaz sahibi Ali Rıza Yıldız’ın da katıldığı açılışta Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “ Onların mücadelesi hepimizin mücadelesidir. Bu devrimci ruh tüm Türkiye’ye hakim oluncaya dek mücadelemiz sürecek. Bu gencecik insanlar sadece baskıya boyun eğmediği için bu hazin son ile karşılaştılar ve bu suçu işleyen sorumlular bulunamıyor. Bu bir utanç” dedi.

Açılışın ardından Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu birlikte geldikleri araca binerek alandan ayrıldı. 

""

""

""

""

""

""

""

""

Son Güncelleme: 04.06.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72