Ataşehir'de ilk iftar birlikte açıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen açık hava...

Ataşehir'de ilk iftar birlikte açıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen açık hava...

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:05
Ataşehir'de ilk iftar birlikte açıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen açık hava iftarlarının ilki dün İnönü Mahallesi’nde gerçekleşti.

Ramazan ayının ilk günü iftar öncesi, yapımına Ataşehir Belediyesi’nin de katkıda bulunduğu İnönü Mahallesi’ndeki Hz. Ebubekir Sıddık Camii törenle ibadete açıldı. Caminin açılış törenine katılan Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Sadık Kayhan ve İsmail Kabakçı ile Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu cami avlusunda kurulan iftar sofrasında yüzlerce vatandaşla birlikte ilk oruçlarını açtılar.

Ataşehir’de Ramazan ayı boyunca verilecek açık hava iftar yemeklerinin yanında, mahallelerde geleneksel Ramazan eğlenceleri de düzenlenecek. Geçen yıl vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Ataşehir Belediyesi’nin Tır Tiyatrosu, bu yıl da 14 mahallede 28 gösteri sunacak. Geleneksel Ramazan eğlencelerinin ilki, dün akşam İçerenköy Mahallesi’nde iftar sonrasında vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Ataşehir Belediyesi’nin Tır Tiyatrosu’nda bu yıl, Serhat Yiğit’in yazdığı, Erdinç Özgür’ün yönettiği, ünlü sanatçılar Nur Yoldaş, Kartal Kaan ve Deniz Arcak’ın da hem sesleriyle hem oyunculuklarıyla katkı sağladıkları “Ortada Oyun Var” adlı oyun izlenebilecek.

""

""

Son Güncelleme: 10.07.2013 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72