Ataşehir’de 23 il derneğinden birlik mesajı

Ataşehir’de 23 il derneğinden birlik mesajı

27 Mayıs 2018 Pazar 12:49
Ataşehir’de 23 il derneğinden birlik mesajı

Ataşehir’de bulunan 23 il derneği, birlikte verdikleri iftarla göz doldurdu. Öncülüğünü, Ataşehir Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Himmet Kaya’nın organize ettiği iftara, SP İlçe Başkanı Âdem Boz, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve Sadi Özata ile birlikte çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ataşehir sınırları içerisinde faaliyet gösteren 23 il derneği geçtiğimiz günlerde verdikleri iftarla göz doldurdu. Organizasyonunu Ataşehir Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Himmet Kaya’nın yaptığı iftar programına katılanlar önce birer selamlama konuşması yaptı. Yapılan protokol konuşmacılarında konuşmacılar birlik ve beraberlik mesajları vererek Ramazan ayının güzelliğinden bahsedip kardeşlik duygusuna dikkat çektiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72