Ataşehir Meclisi’nde gündem: İçkili yerler ve sahte tapu polemiği

Ataşehir Belediyesi Eylül Ayı son oturumunda içkili yerlere ruhsat talebi gündeme geldi. Yine ‘sahte tapu iddiası’ meclisi gerdi.

Ataşehir Meclisi’nde gündem: İçkili yerler ve sahte tapu polemiği

Ataşehir Belediyesi Eylül Ayı son oturumunda içkili yerlere ruhsat talebi gündeme geldi. Yine ‘sahte tapu iddiası’ meclisi gerdi.

17 Eylül 2017 Pazar 13:00
Ataşehir Meclisi’nde gündem: İçkili yerler ve sahte tapu polemiği

Gündem dışı söz alan AK Partili Meclis Üyesi İsmail Levent’in “Sahte Tapu” iddiası ile bir belgeyi göstermesi üzerine tepki gösteren, CHP’li Meclis Üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, gösterilen belgenin Tapu Tahsis Belgesi örneği ve taahhütname olduğunu ifade etti.

SAHTE TAPU TARTIŞMASI

Kendisinin sözünün arkasında olduğunu, o dönem sahte tapuların kimler tarafından dağıtıldığının bilindiğini ifade eden CHP’li Meclis Üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der İsmail Levent’i sözünde durmasına çağırarak, “Var mı sahte tapu? O elindeki sahte tapuysa yine sözümün arkasındayım. Elindeki belgenin ne olduğunu bilmiyorsun. O tapu değildir. O belge tapu tahsis belgesinin örneğidir. Tapu tahsisi olan ‘hak sahiplerine tapuları verilecek’ denilmiştir. Taahhütnamedir… Verilen söz yerine getirilmiş, tapular verilmiştir. Örnek Mahallesi’nde Esatpaşa’da yüzlerce örneğini getiririm” dedi.=

ALKOL ALIŞKANLAĞINDAN KORUNMA TALEBİ

Gündemdeki İçkili Yerlere Ruhsat verilmesini içeren 2. Maddenin görüşülmesi sırasında da tartışmalar yaşandı. Daha önce de gündeme gelen içkili yerler krokisine eklenmesi talebinin yer aldığı maddenin CHP Gurubunun da katılımıyla Ramazan ayında görüşülmesinin doğru olmadığı gerekçesi ile geri gönderildiğini hatırlatan, bunun güzel bir hareket olduğuna işaret eden Ak Partili üye Mahmut Yörük, talebin eğitim kurumuna yakınlığının dikkate alınarak, eğitim gören gençlerin alkol alışkanlığından korunması talebi ve gerekçesiyle CHP grubunun da katılımı ile kabul edilmemesi isteğini dile getirdi.

DER ”ALLAH SONUMUZU HAYIR ETİSİN”

Tüm Türkiye’de yapılacak yasal düzenlemeden sonra, düzenlenen yasaya uygun uygulama talebinin daha doğru olacağını işaret eden, samimi iseler bu yasal düzenlemenin yapılabileceğini ifade eden Sadi Özata’dan sonra söz alan CHP’li Meclis Üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ak Partili üyelerin ibadethanelerden sonra içkili yerleri gündeme getirmeye başladıklarını vurgulayarak; ”Allah sonumuzu hayır etisin” duasına, Ak Parti gurubundan güçlü bir şekilde, “Amin” sesleri geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72