Ali Rıza Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon,...

Ali Rıza Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon,...

13 Haziran 2014 Cuma 16:27
Ali Rıza Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Flashaber Gazetesi ve Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi, İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon, İnternet Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldız geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon, İnternet Habercileri Derneği Üyeleri ve Flashaber Gazetesi çalışanları olarak Ali Rıza Yıldız’ı hastanede ziyaret ettik.

Sağlık durumu gayet iyi olan Ali Rıza Yıldız, tedavi gördüğü Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon, İnternet Habercileri Derneği üyeleri tarafından ziyaret edildi. Sağlığı ve morali çok iyi olan Ali Rıza Yıldız’a tüm çalışanlarımız olarak geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşarak aramıza katılmasını gönülden arzu ediyoruz…

""

 

 

 

   

Son Güncelleme: 13.06.2014 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72