Adım adım Kirazlıdere

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Kirazlıdere'de vatandaşlar ile buluştu.

Adım adım Kirazlıdere

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Kirazlıdere'de vatandaşlar ile buluştu.

04 Mart 2014 Salı 15:52
Adım adım Kirazlıdere

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Kirazlıdere’de vatandaşlar ile buluştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Kirazlıdere Mahallesi’ni ziyaret ederek ziyaret halkasına bir yenisini ekledi. Kirazlıdere Mahallesi’nde Nebahat Kılıçarslan ve Yeter Akbulut’un evlerini ziyaret ederek komşularını dinleyen Başkan Poyraz, ilçeye yapılan yatırımları beraberinde getirdiği beş yıllık hizmet kitapçığıyla birlikte rakamsal olarak vatandaşlara aktardı.  Başkan Poyraz, misafirperverliklerinden dolayı ev sahiplerine teşekkür ederek esnaf ziyaretine geçti.

Esnaf ziyaretleri sırasında gelen talep ve önerileri nota alan Başkan Poyraz, Kirazlı Tekstil firmasını ziyaret etti ve çalışanlar ile birlikte öğle yemeği yedi.

Başkan Poyraz,  Kirazlıdere’de yolda karşılaştığı öğrenciler ve vatandaşlarla ayak üstü muhabbet etme fırsatı da buldu ve karşılaştığı çocuklara oyuncaklar hediye etti.

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3