111. MUHTARLAR TOPLANTISI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk Cumartesi sabahı düzenlenen Muhtarlar Toplantılarının 111’incisi olan Mayıs 2018 oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda gerçekleştirildi.

111. MUHTARLAR TOPLANTISI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk Cumartesi sabahı düzenlenen Muhtarlar Toplantılarının 111’incisi olan Mayıs 2018 oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda gerçekleştirildi.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 10:56
111. MUHTARLAR TOPLANTISI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİ

27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Kartal Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Muhtarlar Toplantısı’na son kez başkanlık etti. Toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Feyyaz Kaynak, Mustafa Fehmi Okay, Nuran Keriş, Gökhan Yüksel ve Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil ile Kartallı muhtarlar katıldı. Mayıs 2018 oturumunun açılış konuşmasını gerçekleştiren Kartal Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan: “24 Haziran’da gerçekleşecek olan 27 Dönem Milletvekili Seçimlerinde İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Her ay yaptığımız Muhtarlar Toplantısı, benim için son toplantı ve son yönettiğim toplantı olacak. 4 yıl sizinle birlikte mesai yaptık, Acı, tatlı günler geçirdik. Kartal Belediyesi ve siz değerli muhtarlarımızla birlikte organize olarak Kartal’a, Kartal halkına neler kazandırabileceğimizi konuştuğumuz toplantılarda 4 yıllık bir deneyim elde ettim. Bunları da siz değerli muhtarlarımdan öğrendim.” ifadelerini kullandı.

“Kompleksi Olmayan Bir Belediye Başkanı ile Çalıştım”

Gülcemal Fidan, konuşmasının devamında şunları dile getirdi: “Küçük bir ilçeden çıktım, büyük bir ilçeye geldim. Bu ilçede bir Belediye Başkanını gördüm. Bilgisi ve deneyimi olan, Kartal’ı tanıyan, Kartal’ın kent yapısını ve kent dokusunu çok iyi bilen ve o doku içerisinde Kartal’ı nereye taşıyacağını bilen, belediyesini tanıyan, ufku geniş, hiçbir şeye kompleksi olmayan bir Belediye Başkanı ile 4 yıl mesai yaptım. Ne mutlu ki kendisine Belediye Başkan Yardımcılığı yapma şansına sahip oldum. Bundan dolayı gerek Belediye Başkanım Op. Dr. Altınok Öz’e, gerek çalışanlara, gerek mesai arkadaşlarıma ve Belediye Başkan Yardımcılarıma, Belediye Meclis Üyelerine, siz değerli muhtarlarıma diyorum ki Kartal, ülkemizin giderek markalaşan bir kenti. Bunu, içeride ve dışarıda herkes çok iyi biliyor. Bunda siz değerli muhtarlarımızın katkısı çok büyük. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak seçilen ağabeyimiz Hüseyin Tozkoparan’ı da tebrik ediyorum.”

Gülcemal Fidan’ın açılış konuşmasının ardından Kartallı muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirerek daha önce masaya yatırılan sorunların çözümüyle alakalı da Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarından bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72