Teravih sohbetlerine büyük ilgi

Ramazan ayı boyunca sokak ve çadır iftarlarında buluşan Pendikliler, teravih...

Teravih sohbetlerine büyük ilgi

Ramazan ayı boyunca sokak ve çadır iftarlarında buluşan Pendikliler, teravih...

24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:48
Teravih sohbetlerine büyük ilgi

Ramazan ayı boyunca sokak ve çadır iftarlarında buluşan Pendikliler, teravih namazı sonrası da Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in katıldığı sohbetlerde bir araya geliyor. ‘Paylaş ki kardeş olasın’ sloganıyla düzenlenen sohbetlere ilgi her geçen gün artıyor.

Teravih namazlarını Pendik’in değişik mahallerindeki camilerde vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Kenan Şahin,daha sonra mahalle sakinleriyle çeşitli konularda sohbet ediyor. Kalabalık vatandaş topluluğun katıldığı sohbetlerde Ramazanın belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Şahin,yöneltilen sorulara da açıklık getiriyor. Belediye tarafından kurulan seyyar çay ocağından servis edilen çaylar eşliğinde yapılan toplantılarda Başkan Şahin’i dinleyen Pendikliler,samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı buluyor.

Öte yandan teravih namazı sonrası sıcaktan bunalan vatandaşlara belediye çalışanları tarafından limonata ve lokum dağıtılıyor. Cami çıkışında limonata içerek serinleyen vatandaşlar, bu güzel sürprizin tadını çıkarıyor.  

Son Güncelleme: 24.07.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72