Tasavvufla Gönüller Doydu

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği Ahmet Özhan konserinde gönülden nağmeler...

Tasavvufla Gönüller Doydu

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği Ahmet Özhan konserinde gönülden nağmeler...

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:17
Tasavvufla Gönüller Doydu
Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Ahmet Özhan konserinde gönülden nağmeler yükseldi
Çekmeköy Belediyesi’nin kurduğu Ramazan etkinlik alanı tiyatro, konser ve sinema gösterileri ile Çekmeköylüleri ağırlıyor. Tasavvuf müziğinin sevilen sesi Ahmet Özhan’ın konseri ile kapılarını açan etkinlik alanına gösterilen ilgi büyük oldu.
 
İftarın ardından sevenleriyle buluşan Ahmet Özhan, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Eşsiz bir musiki ziyafeti sunan Özhan’a zaman zaman alanı dolduran dinleyiciler de eşlik etti.
Konser öncesinde Çekmeköylülere seslenen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, Ramazan ayında etkinlik alanı olarak hizmet veren alanın, iki yıl sonra Üsküdar-Çekmeköy metrosunun son durağı olarak hizmet vereceğini söyleyerek herkese hayırlı Ramazanlar diledi.
 
Son Güncelleme: 11.07.2013 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72