Soma'ya destek ziyareti

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Anadolu Yakası ...

Soma'ya destek ziyareti

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Anadolu Yakası ...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 12:02
Soma'ya destek ziyareti

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Anadolu Yakası AK Partili ilçe Belediye Başkanları ile birlikte maden faciasının yaşandığı bölgeye gitti.  Belediye Başkanları, destek olmak üzere Soma, Kınık ve Savaştepe Belediyeleri’ni ziyaret ederek  ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı.

Hem taziye ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak, hem de ihtiyaçları tesbit etmek  ve yapılacakları belirlemek üzere Soma’ya giden   9 belediye başkanı,  çeşitli  temaslarda bulundu.  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bölgede önemli bir afet yaşandığını belirterek,  “Olayın ilk gününden itibaren bütün belediyeler olarak imkanlarımızı seferber ettik. O günün sıcaklığı içinde cenazelerin nakli ve defni için destek verdik. Sıcaklığın sonrasında ise ihtiyaçları karşılamak üzere 9 belediye olarak buradayız. İlçe Belediye Başkanları ile görüşmeler yapıyoruz. Çünkü belediyeler ne kadar güçlü olursa, onları ne kadar destek verirsek,  problemler o kadar  azalır. Soma’nın yanı sıra, civardaki diğer ilçeler de afetten etkilendi. Biz de ihtiyaçlar konusunda ne yapabileceğimizi belirlemek, hem  kısa, hem de hem uzun vadeli projeler için imkanlarımızı seferber etmek üzere buraya geldik” dedi.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72