Şırnak'tan Gönül Köprüsü

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen...

Şırnak'tan Gönül Köprüsü

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen...

11 Nisan 2014 Cuma 15:15
Şırnak'tan Gönül Köprüsü

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen “Şırnak’tan Çanakkale’ye Gönül Köprüsü” projesi kapsamında Çekmeköy’e gelen Şırnaklı öğrencileri, Çekmeköy Belediye Başkan Vekili Şenol Çetin karşıladı.

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Şırnak’tan Çanakkale’ye Gönül Köprüsü” projesi kapsamındaki Şırnaklı öğrenciler Çekmeköy’e geldi. Çekmeköy Belediye Başkan Vekili Şenol Çetin’in karşıladığı grup ilk olarak Çekmeköy Belediyesi’nde misafir edildi.  Şırnak Uludere Uzungeçit Lisesi’nde okuyan 37 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan grubu meclis salonunda ağırlayan Başkan Vekili Çetin, öğrencilere ilçeyi ve belediyecilik faaliyetlerini anlattı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına kendilerini misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Şenol Çetin şunları söyledi: “ Bir eğitimci olarak size eğitimin önemini anlatmak isterim. Kendinizin, şehrinizin, bölgenizin ve ülkemizin geleceği için derslerinize çalışın, üniversiteyi kazanıp meslek sahibi olun.”

Şırnaklı kız öğrenci söz alarak, “Bu gezi bize dünyanın Şırnak’tan ibaret olmadığını gösterdi. Daha çok çalışmamız, mutlaka üniversite kazanmamız gerektiğini gösterdi. Cesaret verdi. Bu imkanı bize verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.” dedi.

Dizi Setinde Heyecanlı Saatler

Projenin ilk gününde belediye ziyaretinin ardından Çekmeköy’de çekilen Arka Sokaklar dizisinin setine götürülen Şırnaklı öğrenciler, dizi oyuncuları tarafından ilgiyle karşılandı.  Oyuncularla fotoğraf çektiren öğrenciler, çekimlere katılarak figüran olarak dizinin bir sahnesinde yer aldılar. 

Son Güncelleme: 11.04.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72