Şile'de Adriana Karembeu ile renkli açılış

Türkiye'de Spa ve Wellness alanındaki hizmet ihtiyacını fark eden Best...

Şile'de Adriana Karembeu ile renkli açılış

Türkiye'de Spa ve Wellness alanındaki hizmet ihtiyacını fark eden Best...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile'de Adriana Karembeu ile renkli açılış

Türkiye'de Spa ve Wellness alanındaki hizmet ihtiyacını fark eden Best Western Şile Gardens, Le Spa Adrina Karembeu Spa Merkezi adıyla İstanbul'da ilk, Türkiye'de ise ikinci şubesini açtı.


Best Western Şile Gardens Le Spa Adrina Karembeu Spa Merkezi, Adriana Karembeu'nun da katılımı ile resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Yıltaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, Orhan Keçeli gibi bir çok ünlü isim katıldı. Açılış kurdelesini  Kaymakam Şükrü Görücü Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Mehmet Yıldırım ve Ünlü Manken Adriana Karembeu birlikte kestiler. 

""


Organik Silicium maddesini vücutta bulunduğu ortamdaki gibi kendi laboratuarlarında geliştiren firma, bu maddeyi tüm kozmetik ürün yelpazesine entegre ederek farklı ve etkili sonuçlar alarak Anti-Age etkisini geniş bir ürün yelpazesinde sunuyor. Firma ayrıca sadece kadınlara değil, erkeklere de uygulanabilen ürünlere ilave olarak yalnızca erkeklere yönelik bakım ürünlerini de bünyesinde barındırıyor.

 

SPA açılışına Şile Kaymakamı Şükrü Görücü ile birlikte katılan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ünlü manken Adriana Karembeu ya Şile Bezi kaşkol hediye etti. Ayrıca Şile Bezi Festivali'ne de davet eden Başkan Tabakoğlu ile ünlü manken arasında ki boy farkı nedeniyle esprili anlar yaşandı.


""


Tüm dünyada 23 ülkede ve halen Fransa'da 200'e yakın Güzellik Enstitüsü'nde AKD Kozmetik ürünleri kullanılıyor. Türkiye'de Spa ve Wellness alanındaki gelişim, kaliteli ürün ve hizmet ihtiyacını gözlemleyen şirket, ülkemize girme kararı aldı. AKD'nin 300'e yakın ürün referansı bulunmakta.

Şirket ayrıca Paris Beauty Akademy işbirliğiyle Türkiye'nin önemli şehirlerinde Güzellik, Estetik ve Spa Okulları açma hazırlıkları da yapmakta olup, henüz örneği bulunmayan düzeyde eğitim olanaklarını sunarak sektörün eğitimli personel ihtiyacını karşılamaya da katkıda bulunacak. Fransa'da Les Violettes Hotel'de firmanın işletmekte olduğu Spa, Uluslararası Spa Federasyonları Birliği tarafından Dünya'da şu anda sadece 16 Spa'ya layık görülmüş olan SPA-A belgesini de almıştır. Haber – Foto: Nurcan Kırcalı


""

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72