Şile Çevre Gönüllüleri Derneği'nden turizm hizmeti

Şile Çevre Gönüllüleri Derneği'nden turizm hizmeti

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile Çevre Gönüllüleri Derneği'nden turizm hizmeti
Çevre Gönüllüleri Derneği, turizm sektöründe önemli görevler üstleniyor. Şile bölgesinde turizm alanında ilginç yerlerin keşfini sağlayan ve tanıtımında önemli rol oynayan Dernek Başkanı jeolog coğrafyacı Nabi Evren tarafından bölgede Hasanlı Sarıkavak bölgesinde Demircili Şelalesi, Sarıkavak Kalesi ve Su Değirmeni için doğaya uyumlu üretilen yönlendirme tabelalarının yerlerine monte işlemi gerçekleştirildi.

Çevre Gönüllüleri Derneği'nin yürüttüğü projeler kapsamında, 05.05.2012 tarihinde düzenlenmesi planlanan Sarıkavak Şenliği'nde açılışı yapılacak olan Su Değirmeni'nin yanı sıra Kale Köprüsü'nün de yapımı  tamamlanmak üzere. Ulugöl üzerine yapılan Kale Köprüsü, Sarıkavak Kalesi'ne ulaşımı daha kolay hale getirecek. Ayrıca köprü, bölge halkının ulaşımı ve bölgede düzenlenen doğa yürüyüşleri için de önem taşımakta. 

Demircili Şelalesi'nin bulunduğu alana inşa edilen Su Değirmeni ise hem köy halkının kendi üretimi için, hem de turistik maksatlı bir kazanım.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3