Orman İşletme Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, geçtiğimiz hafta sonu Şile...

Orman İşletme Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, geçtiğimiz hafta sonu Şile...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Orman İşletme Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, geçtiğimiz hafta sonu Şile Orman İşletme Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu. Şile Orman İşletme Müdürü Murat Köse, Müdür Yardımcısı Yüksel Özcan ve teknik elemanlar tarafından karşılanan Mere, İşletme Müdürlüğü'nün faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra inşaatı tamamlanmak üzere olan yeni idare binasına geçen İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere,  bina ve çevresini gezerek çalışmalar hakkında İşletme Müdürü Murat Köse'den bilgi aldı.

İşletme Müdürü Murat Köse ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; "Şile Orman İşletme Müdürlüğü olarak, çok yakında son derece modern bir binaya kavuşacağız. Burada vatandaşlarımıza daha verimli ve kaliteli hizmet vereceğiz  Yaklaşık 70.000 m2'lik bir alan üzerinde lojman ve sosyal tesislerle beraber  4.000 m2 kapalı alana sahip olan bu projeye yakışır bir çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor"dedi.
İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere de konuşmasında; "Şile'de kurumumuza yakışır modern bir bina ve lojmanları inşa ediliyor. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi ve yeni binaya taşınma işlemlerinin bu ay sonunda başlatılmasını istedi.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3