Mine Akkoyun Yenişehir için yola çıktı

Ataşehir'in Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Mine Akkoyun'a destek, artarak...

Mine Akkoyun Yenişehir için yola çıktı

Ataşehir'in Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Mine Akkoyun'a destek, artarak...

28 Şubat 2014 Cuma 18:44
Mine Akkoyun Yenişehir için yola çıktı

Mahallenin iyilik meleği Mine Akkoyun Yenişehir için yola çıktı

 

Ataşehir’in Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Mine Akkoyun’a destek, artarak devam ediyor. ‘Yenişehir’de kadın eli ile haydi el ele’ sloganıyla yola çıkan Mine Akkoyun, “Kadının yerel yönetimlerde aktif olmasına ve temsil noktasında üst seviyelerde görev almasına katkı sunmak için muhtar adayıyım” diyor.

Yenişehir’de kadın eli ile haydi el ele’

Ataşehir Yenişehir Mahallesi’nin en renkli ve dikkat çeken muhtar adayı kuşkusuz Mine Akkoyun. Mahallenin iyilik meleği olarak tanınan Akkoyun, görev aldığı sivil toplum kuruluşları ve yardımlaşma derneklerinde kendisini ispat etmiş bir isim. Akkoyun, daha çok kişiye ulaşma ve mahallesine daha iyi hizmet etmek içinde muhtar adayı oldu. Mine Akkoyun’un bu kararı almasında, özellikle mahallede bulunan kadınların önemli rolü oldu. Bu günlerde mahallede çalışmalarını sürdüren Akkoyun’a destek artarak devam ediyor.

Gazetemize mahalle ile ilgili çalışmalarını anlatan Mine Akkoyun, Yenişehirliler’den destek beklediğini söyledi. Yenişehir Mahallesi ile özdeşleştiğini söyleyen Akkoyun, ”1971 yılında Üsküdar’da doğdum. Eğitimimi tamamladıktan sonra 1990-2003 yılları arasında turizm sektöründe çalıştım. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım. 20 yıldır Ataşehir’de, son 12 yıldır Yenişehir Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Evli ve 4 çocuk annesiyim” dedi.

""

“Mahallenin sorunlarını iyi biliyorum”

Birçok sosyal projede yer aldığını söyleyen Akkoyun, “Çocuk Esirgeme Kurumu’nda, Kızılay’da, Elim Elimde derneklerinde aktif faaliyetlerde bulundum. İlçemizde yardımlaşma ve dayanışma alanındaki sosyal sorumluluk projelerinde aktif çalışmalarda bulundum.  İyi bir rehber ve çevirmen danışmanıyım. Yenişehir Mahallesi’nin çağdaş, genç, dinamik adayınız ben Mine Akkoyun, mahallemizin sorunlarını biliyorum ve bir bayan aday olarak desteklerinize ve oylarınıza talip olduğumu bildiriyorum” diyor.

“Masa başında değil, yanı başınızda hizmet”

Neden muhtar adayı olduğu ile ilgili net açıklamalarda bulunan Mine Akkoyun, kadının siyasette aktif rol almasına ve temsil noktasında üst seviyelerde görev yapmasına, siyaset sahnesinde gün geçtikçe kadın siyasetçi sayısının artmasına inandığı için muhtar adayı olduğunu söyledi. Akkoyun, “Cesaretimi, hayat tecrübemi, çalışkanlığımı, sosyal projelerde biriktirdiğim donanımımı siz değerli mahalleli hemşerilerimizle paylaşmak için muhtar adayıyım. İyi bir eş, iyi bir yurttaş olarak kadının gücünü göstermek için muhtar adayıyım. Mahallemi, mahallelimi ve sorunlarını çok iyi ve yakinen bildiğim için muhtar adayıyım. Masa başında hizmet değil, yanınızda ve yerinde hizmet anlayışına inandığım için muhtar adayıyım” dedi.

“Klasik söylemlerin dışına çıkılmalı!

Mahalle ile ilgili birçok projesinin olduğunu söyleyen Akkoyun, “Elbette ki mahallemin huzurlu, rahat ve keyifle yaşanabilir bir yer olması, güvenli bir mahalle olması için de çalışacağım. Ancak bu klasik söylemleri burada yinelemenin manası yok. Mahalle halkımız zaten her adayın aynı şeyleri söylediğinin farkında. İşte benim bunların dışında; mahalleli ile bir abla, bir kardeş ve bir anne anaçlığı ile kuracağım sağlıklı, güvenilir ve insanları huzura ve güvene sevk eden ilişkiler, zaten birçok sorunu kendiliğinden çözecektir” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3