Hotmail için 'veda' vakti

Bugünden itibaren hotmail.com kullanıcılarını, sosyal ağlarla uyumlu...

Hotmail için 'veda' vakti

Bugünden itibaren hotmail.com kullanıcılarını, sosyal ağlarla uyumlu...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Hotmail için 'veda' vakti

Bugünden itibaren hotmail.com kullanıcılarını, sosyal ağlarla uyumlu outlook.com karşılayacak.

Yazılım devi Microsoft, Windows 8'in lansmanından önce 1997 yılında satın aldığı ücretsiz e-posta sağlayıcısı hotmail'in yerini outlook.com'un alacağını duyurdu. Microsoft, Tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8 ile kullanıcılarını memnun etti. Windows8 başarısının ardından Microsoft, outlook'a geçiş sürencinde de önemli bir aşamaya geride bıraktı. Bugünden itibaren resmen hizmete giren Outlook.com ile kullanıcılar mail'lerini bu siteden kontrol edebilecek.

Windows Grubu Genel Menajeri Brian Hall, “Yıllardır hotmail.com ismiyle hizmet veren platformun yerini outlook.com alacak” dedi.

Kullanıcıları ne bekliyor?

 

hotmail.com'a girmek isteyen kullanıcılar otomatik olarak outlook.com'a yönlendirilecek ve mevcut hesaplar geçerliliğini koruyacak. Yani varolan hotmail hesapları kapatılmayacak. Ancak bu durum bir süre devam edecek. İlerleyen aşamalarda hotmail.com kapatılıp yerini tamamen outlook.com'a bırakacak.

 

hotmail'in klasik menülerini muhafaza ederek yeni bir kimlik kazanan outlook, sade arayüzü ve kullanıcı dostu tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Sosyal ağlar ile uyumlu olan outlook.com sayesinde Twitter ve Facebook gibi paylaşım sitelerinden gelen içeriklere de kolaylıkla ulaşılabilecek.

Nasıl geçilecek?

 

Hotmail'de Seçenekler sekmesi altında Outlook.com'a Yükselt öğesini seçin. Hotmail oturumunuzu ve parolanızı yükselttiğinizde, kayıtlı e-postlar ve kurallar otomatik olarak yeni gelen kutunuza taşınacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72