g2m, Hilton F&B Market Place Etkinliğinde

Ev dışı tüketim sektörünün güçlü oyuncusu g2m gastronomi sektörüne verdiği...

g2m, Hilton F&B Market Place Etkinliğinde

Ev dışı tüketim sektörünün güçlü oyuncusu g2m gastronomi sektörüne verdiği...

25 Nisan 2013 Perşembe 23:15
 g2m, Hilton F&B Market Place Etkinliğinde

 g2m, Hilton F&B Market Place Etkinliğinde Yer Alıyor!

Ev dışı tüketim sektörünün güçlü oyuncusu g2m gastronomi sektörüne verdiği destekleri sürdürüyor. Hilton’un Romanya, İsrail, Rusya, Bulgaristan, Azerbaycan ve Hırvatistan’da bulunan yaklaşık 100 kişilik satınalma müdürleri, yiyecek içecek müdürleri ve şeflerinin katılacağı etkinliğe Hilton Grubu’nun en büyük tedarikçilerinden g2m de katılacak.

Otellerin güçlü tedarikçisi g2m, Hilton Grubu’nun şefler, satınalma ve F&B müdürlerine yönelik gerçekleştireceği etkinlikte yer alacak. Gastronomi sektörüne olan katkılarıyla sıkça gündeme gelen g2m, Hilton Grubu’nun da en büyük tedarikçilerinden biri olma özelliğini taşıyor. Etkinlikte farklı tadım etkinliklerine de imza atacak olan g2m, şefleriyle gerçekleştireceği sunumlarla da etkinliği hareketlendirmeye hazırlanıyor.

Hilton Grubu, F&B Market Place adı altında; Romanya, İsrail, Rusya, Bulgaristan, Azerbaycan ve Hırvatistan’da görev alan otellerin F&B, satınalma müdürlerini ve mutfak şeflerini İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor. 25 Nisan Perşembe günü Conrad İstanbul Hotel’de yapılacak olan etkinliğe Türkiye’den birçok gıda firması da stantlarıyla katılacak. Hilton Grubu bu etkinlik çerçevesinde dünya çapındaki otellerinde çalışan satınalma, F&B müdürlerini ve mutfak şeflerini Türk firmalarıyla bir araya getirmeyi ve temaslarda bulunmayı amaçlıyor.

 

Son Güncelleme: 25.04.2013 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3