Erdem Yener'in yeni single'ı ilk kez TNET Müzik'te

Erdem Yener'in yeni single çalışması ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te...

Erdem Yener'in yeni single'ı ilk kez TNET Müzik'te

Erdem Yener'in yeni single çalışması ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Erdem Yener'in yeni single'ı ilk kez TNET Müzik'te
Erdem Yener'in yeni single çalışması ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te...
 Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, Erdem Yener'in “Rüyalar Kızı” adlı yepyeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. Hem oyuncu hem de müzisyen kimliğiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Erdem Yener'in sadece dijital platformlarda paylaşacağı yeni şarkısı ilk olarak TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

En yeni şarkıların ve albümlerin yayınlandığı adres olarak müzikseverlerin buluşma noktası haline gelen TTNET Müzik, yine merakla beklenen bir çalışmaya daha yer veriyor. Reklamlarda ve çeşitli televizyon projelerinde gösterdiği başarılı performansla herkesin sevgisini ve hayranlığını kazanan Erdem Yener, müzik kariyerine de kaldığı yerden devam ediyor.

Erdem Yener, 2008 yılında çıkardığı “Kirli” albümünden sonra uzun süreli sessizliğini yeni single'ı “Rüyalar Kızı” ile bozuyor. Sadece dijital platformlarda paylaşılacak olan “Rüyalar Kızı”, ilk olarak TTNET Müzik kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Erdem Yener'in bu single çalışması aynı zamanda yeni albümün de habercisi niteliğinde... Hayranları, önümüzdeki ilkbaharda Erdem Yener'in yeni albümüne de kavuşmuş olacaklar.

Söz ve müziği Erdem Yener'e ait olan “Rüyalar Kızı”nın prodüktörlüğünü Demir Demirkan yaptı. Fotoğraf çekimleri ise Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirildi.

Erdem Yener “Rüyalar Kızı” hakkında şunları söylüyor: "Zamanında anlatamadığım duygularımı içeriyor. Artık daha direkt ve netim. "Neden@f0" sorusuna veremediğim cevapları şimdi açıkça anlatıyorum. Şarkı birini çok severken terk etmenin gerçekliği ile yüzleştiriyor insanı.”

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamayla, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor. Ayrıca “http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music” adresi üzerinden tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

Müzikseverler TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik'ten şarkı indirmek de çok kolay. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir “tık” ile kolayca indirebiliyorlar. TTNET Müzik'te bir şarkı 1 TL'ye, yerli albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 TL'ye üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyorlar. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 TL'ye 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72