Engelsiz yaz kampı

Çekmeköy'de yaşayan 25 engelli aileleriyle birlikte tatil yapacakları İSEM...

Engelsiz yaz kampı

Çekmeköy'de yaşayan 25 engelli aileleriyle birlikte tatil yapacakları İSEM...

04 Temmuz 2014 Cuma 17:12
Engelsiz yaz kampı

Çekmeköy’de yaşayan 25 engelli aileleriyle birlikte tatil yapacakları İSEM Florya yaz kampına uğurlandı .

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM)  ve  Çekmeköy Belediyesi Engelliler Masası’nın (BEM )ortaklaşa  gerçekleştirdiği projede her yıl Florya’da engellilerin sosyal yaşama katılmaları için düzenlenen etkinliğe  Çekmeköy’den  125 kişi katıldı.

Her türlü ihtiyaçları belediye tarafından karşılanan aileler, deniz kenarında Florya sahilinde kurulu sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerin bulunduğu kampta unutulmayacak bir hafta geçirecek.

Müstakil odalarda tatil

Toplam 60 bin m2 alan üzerine Florya sahiline kurulmuş yaz kampında engelli ve yakınları 1 haftalık dönemler halinde tatil yapıyor. Kamp bünyesinde 55 adet bağımsız oda, televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkanı, kamelya ve çiçek bahçesi bulunuyor.

Sportif ve kültürel faaliyetler

Kampta yapılan aktiviteler arasında; eğitim seminerleri, psikolojik danışmanlık hizmetleri, eğlence, müzik, sportif faaliyetler, kültür–sanat gezileri bulunuyor. Aktivitelere katılan engelli  vatandaşlar  fiziksel  ve psikolojik olarak destek görüyor.

 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3