Dövmenin sanatla buluştuğu fuar

"Dövme Kraliçeleri" ile birlikte yurt dışından ve Türkiye'den katılan dövme...

Dövmenin sanatla buluştuğu fuar

"Dövme Kraliçeleri" ile birlikte yurt dışından ve Türkiye'den katılan dövme...

15 Eylül 2014 Pazartesi 15:09
Dövmenin sanatla buluştuğu fuar

 

"Dövme Kraliçeleri" ile birlikte yurt dışından ve Türkiye'den katılan dövme sanatçıları İstanbul Tattoo Convention 2014'de dövme sanatı sevenlerle buluşuyor

 

Dövme sektörünün öncülerinden Golden Arrow Tattoo & Piercing tarafından 19- 21 Eylül tarihlerinde düzenlenen fuarda Yeni Zelanda, Japonya, İsviçre, Almanya ve İngiltere gibi dünyanın birçok yerinden ve Türkiye' den tanınmış dövme sanatçılarının katılımlarının yanı sıra yurt dışında yapılan dövme festivallerinde kraliçe seçilmiş ünlü "Dövme Kraliçeleri" katılacak. Dövme kraliçeleri etkinlik boyunca renkli ve desenli vücutları ile show yapacaklar. Almanya' dan dövme model Model Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp, Rusya' dan dövme model Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova' nın katılacağı festivalde, etkinlik sonunda dövme kraliçelerinin de jüri olarak katılacakları"2014 Türkiye Dövme Kraliçesi"seçilecek.

Dünyaca ünlü dövme kraliçeleri showları ve

İstanbul Tatto Convention 2014 dövme yarışması

19- 21 Eylül tarihlerinde Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen İstanbul Tattoo Convention 2014' de bu sene yurt dışında bir çok festivalde kraliçe seçilmiş ünlü "Dövme Kraliçeleri" çeşitli showlarla festivale renk katacaklar. Almanya' dan dövme model Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp, Rusya' dan dövme model Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova' nın katılacağı festivalde dövme kraliçelerinin dövmelerini sergileyecekleri gösteriler yapılacak. Ziyaretçiler Dünyada ki birçok ülkeden ve Türkiye' den tanınmış dövme sanatçılarının dövmelerinin yarışacağı "Dövme Yarışmaları" ve "Türkiye Dövme Kraliçesi" seçimi gibi değişik sahne gösterileri ile ağırlanacak.

İstanbul Tattoo Convention 2014 Fuar Organizsyonu Golden Arrow Tattoo & Piercing tarafından yapılıyor.

Yıllardır bu sanatın profesyonel anlamda hem tedarik malzemesini sağlayan hem de dövme sanatını uygulayan Golden Arrow Tattoo & Piercing üç senedir Türkiye'deki dövme fuarının ev sahipliğini başarı ile üstleniyor. Golden Arrow Tattoo & Piercing, dünyadaki birçok ülkeden ve Türkiye' deki birçok şehirden gelen dövme sanatının usta isimlerini İstanbul Tattoo Convention 2014' te buluşturuyor. Dünyaca ünlü dövme sanatçıları ve ülkemizde dövmecilik sanatına değer katan Türk ustalarının yanı sıra dövme tutkunları çok keyifli üç gün geçirecek.

Ziyaretçilerin dövme sanatının en ince ayrıntısına kadar görebilecekleri fuarda, dövme sanatının geleneksel ve modern tekniklerini uygulamalı olarak çeşitli stantlarda da izleme imkanı olacak. Dünyadaki birçok ülkeden ve Türkiye' den tanınmış dövme sanatçılarının yaptıkları dövmeleri sergileyecekleri festivalde her gün ayrı bir kategoride dövme yarışması yapılacak.

 

Son Güncelleme: 15.09.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3