Çekmeköy'de bir tatlı telaş yaşandı

Askerlik Uygulaması Kına Gecesi ve Asker Eğlencesi ile kutlanacak....

Çekmeköy'de bir tatlı telaş yaşandı

Askerlik Uygulaması Kına Gecesi ve Asker Eğlencesi ile kutlanacak....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de bir tatlı telaş yaşandı

Çekmeköy'de engelli vatandaşlarımıza yönelik tertip edilecek Temsili Askerlik Uygulaması dün akşam yapılan Kına Gecesi ve Asker Eğlencesi ile kutlanacak.

1111 Sayılı Askerlik Kanunu kapsamında silah altına alınmaları mümkün olmayan engelli vatandaşlarımızın, bu hak ve ödevlerini sembolik olarak yerine getirebilmesi ve kısa sürelerle de olsa kışla ortamını yaşayarak bu hazzı tatmasına imkân sağlanması maksadıyla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce, 9-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında icra edilecek olan 1 günlük Temsili Askerlik Uygulaması'nı, Çekmeköy Belediyesi de yaptığı Kına Gecesi ve Asker Eğlencesi ile destekledi.

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Alemdağ Düğün Salonu'nda organize edilen ve ‘Temsili Askerlik Uygulaması' projesi kapsamında, engelli vatandaşlarımızı bir günlüğüne asker ocağına göndermeyi amaçlayan ikramlı ‘Kına Gecesi' ve ‘Asker Eğlencesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72