Beykoz'da Rengârenk Ramazan Konserleri

İftarlarda paylaşmanın hazzını ve bereketini birlikte yaşayan ilçe sakinleri ...

Beykoz'da Rengârenk Ramazan Konserleri

İftarlarda paylaşmanın hazzını ve bereketini birlikte yaşayan ilçe sakinleri ...

15 Temmuz 2013 Pazartesi 15:44
Beykoz'da Rengârenk Ramazan Konserleri

İftarlarda paylaşmanın hazzını ve bereketini birlikte yaşayan ilçe sakinleri için Belediye Meydanı’nda düzenlenen programlarda da, Ramazan sevinci ve coşkusu hâkimdi. Her Cuma ve Cumartesi günü düzenlenen etkinliklerin Cuma günü ilk konuğu Aykut Kuşkaya ve ardından Cumartesi günü Ömer Karaoğlu oldu. Tiyatro oyunları, kukla gösterileri, çocuk oyunları ile keyifli saatler geçiren Beykozlular, alanda renkli görüntüler oluşturdular.

Ramazan’ın ilçemizde ayrı bir güzellikte yaşandığını ifade eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Sevgi, kardeşlik ve paylaşma zamanı sloganıyla 4 yıldır sürdürdüğümüz Ramazan etkinliklerimizde huzuru, dostluğu ve komşuluğu hatırlatmayı ve pekiştirmeyi hedefledik. Dilerim her Ramazan bir öncekinden daha fazla güzellikler getirsin. Beykozlulara, ülkemize, İslam âlemine, tüm dünyaya sevgi tohumları eksin. Tüm insanlığa hayırlar getirsin. Düzenlenen programlara tüm Beykozluları bekliyoruz”  dedi.

Son Güncelleme: 15.07.2013 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3