Anadolu Yakası’nın En Ucuz Mağazası Çekmeköy’de

Hava alanında, gümrüklerde unutulan ürünlerin satış noktası artık Çekmeköy’de. Yüzde 80-90’la varan indirimlerle hem ikinci el hem de sıfır ürünleri bulmak mümkün.

Anadolu Yakası’nın En Ucuz Mağazası Çekmeköy’de

Hava alanında, gümrüklerde unutulan ürünlerin satış noktası artık Çekmeköy’de. Yüzde 80-90’la varan indirimlerle hem ikinci el hem de sıfır ürünleri bulmak mümkün.

29 Kasım 2017 Çarşamba 14:19
Anadolu Yakası’nın En Ucuz Mağazası Çekmeköy’de

Hava alanında, gümrüklerde unutulan, el konulan ve sigorta malları ürünlerin satış noktası Avcılar’dan sonra artık Çekmeköy’de. İstanbul Anadolu Yakası’nda bir ilk olma özelliği taşıyan mağazada ikinci ve sıfır ürünleri yüzde 80-90 a varan indirimlerle bulabilirsiniz. Giyimden kozmetik ürünlerine, ev eşyasına, antikaya, aksesuarlara, elektronik cihazlara kadar mağazada A’dan Z’ye tüm ürünler bulunuyor.

ANTİKA MERAKIMLA BU İŞE BAŞLADIM

Mağaza Sahibi Mustafa Metinoğlu, antika merakı sonucunda bu işe başladığını söylüyor. Metinoğlu, “Daha önce antika merakımdan dolayı bu ürünleri satan mağazadan sürekli alışveriş yapıyordum. Sonra ‘ben niye bu ürünleri tüketici ile buluşturmayayım’ dedim. Ve mağazamızı Çekmeköy’de açtık. Hava yollarında ve gümrüklerde unutulan ve el konulan ürünleri tüketici ile buluşturuyoruz. Bu ürünler ihale usulü ile alınıyor. Unutulan ürünlere bir açıklık getirmek gerekirse, bunlar 1 sene bekletiliyor. Devlet 1 sene sonra sahibine ulaşamayınca ihale ile satıyor. El konulan ürünler ise; faturası olmayan veya yurt dışından hacminden fazla getirilen ürünler.”

BU ÜRÜNLERİ BU FİYATA ANCAK BEN SATARIM

Pazar fiyatının çok altında satış yaptıklarını söyleyen Metinoğlu, “Bazı ürünleri çok ucuza sattığımızı müşterilerimiz bile bize söylüyor. Orijinal ürünler yarı fiyatının altında. Bir de sigorta malları ürünleri var onlar da çok ucuz. Tabii bize geliş fiyatları çok önemli. Mesela 60 liraya deri ürünler var. Biri alsa cüzdan yapsa 20 tane deri cüzdan çıkar. İkinci el ürünlerde ise yüzde 80- 90’lara varan indirimler var. Bunlar hepsi kullanılabilir. Çok eski ve bozuk ürünleri almıyoruz”.

DÜNYA MARKASI ÜRÜNLERDE ŞOK İNDİRİMLER

Giyimde Türk ve Dünya markalarını sattıklarını söyleyen Metinoğlu, “Bay- bayan ve çocuk için elbise, ayakkabı, mont bulmak mümkün. Elektronik eşya yelpazesi de çok geniş. Fotoğraf makinesi, tabletler, projeksiyon makinesi, tıraş makinesi vb. Elektronik ihalesi Şubat Sonu ve Mart başı yapılacak. Ağırlıklı olarak süs eşyası satıyoruz. Kendimin antika koleksiyonları da satışta. Unutulan marka saatler, gözlükler, tespihler, çantalar, parfüm, müzik aletlerini bulmak mümkün. Bu noktada uzmanlardan da destek alıyoruz. Bir ürünün çakma olup olmadığını anlamak için uzmanına gösterip orijinalinden ayırıyoruz. Bir hatırlatma daha yapmak istiyorum; ürünleri serisi ve devamı yok. Sürekli farklı ürünler geliyor.

Mağazamız 09.00-17.30 arası haftanın 7 günü açık. Ancak ileriki günlerde hafta içi bir gün tatil yapacağız. Adres: Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. No: 31/ B Çekmeköy / İst (Mopaş ve Koçoğlu marketleri karşısı)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3