Adrenalin dolu bir gün Rafting heyecanı

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD'ın organize ettiği etkinlikte...

Adrenalin dolu bir gün Rafting heyecanı

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD'ın organize ettiği etkinlikte...

27 Nisan 2014 Pazar 14:55
Adrenalin dolu bir gün Rafting heyecanı

Düzce’de adrenalin dolu bir gün Rafting heyecanı

 

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın organize ettiği etkinlikte Düzce’deki 13 km’lik parkurda rafting heyecanı yaşandı. Katılımcılar rafting turunda  hem eğlendi, hem de adrenalin dolu bir gün yaşadı.

Türkiye'nin en büyük rafting parkuru olan Düzce Melen Çayı’nda düzenlenen rafting turu heyecan dolu görüntülere sahne oldu. 13 kilometrelik parkurda rafting heyecanını yaşayan katılımcılar güzel havanın ve yemyeşil doğanın doyasıya tadını çıkardı. Türkiye'nin iki büyük kentinin tam ortasında, yağmur ormanları, birbirinden güzel yaylaları, şelaleleri ve akarsuları ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin görülmeye değer şehri Düzce’de gerçekleştirilen ‘Rafting Turu’ görülmeye değerdi.

ÇEKSİAD üyelerinin katıldığı rafting turu heyecanlı görüntülere sahne olurken adrenalin tavan yaptı. Sabahın erken saatlerinde başlayan rafting yolculuğu, öncesinde gerçekleştirilen köy gezisi ile başladı… Dokuzdeğirmen Köyü’ne adını veren değirmenlerin gezilmesinin ardından rafting yolculuğuna çıkıldı. 13 km’lik parkurda katılımcılar coşkulu suyun tadını çıkarırken adrenalin dolu bir gün yaşadılar.

""

 Bu heyecan kaçmaz!

Düzce'de Cumayeri'nde faaliyet gösteren, Dokuzdeğirmen Köyü’nden başlayan 13 km rafting parkuru bulunan, rafting için elverişli, rafting sporunu bilenler ya da ilk kez rafting yapmak için katılanlar açısından çok uygun su debisine sahip, Melen Çayı son derece güvenli doğa ile baş başa, yeşiller içinde 12.000 m2 alan içerisine kurulmuş bir yer. Kuş ve su sesini duyabileceğiniz, Melen Çayı’nın tam kenarında, hafta sonunuzu değerlendirmeniz için, şehir hayatından sıkılıp bir günü kendinize ayırmanız yetiyor. Bu doğa harikası yerde;  dilerseniz arkadaşlarınız ile, dilerseniz şirket olarak, dilerseniz işyeri arkadaşlarınız ile günü birlik eğlence ve heyecanı aynı anda tadabileceğiniz, rafting sporunu profesyonel rehber öğretmenler eşliğinde keyfini çıkararak yapabilirsiniz..

""

""

""

 

Son Güncelleme: 27.04.2014 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72