ADD Ümraniye Şubesi ezberi bozdu

Türkiye genelinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ümraniye...

ADD Ümraniye Şubesi ezberi bozdu

Türkiye genelinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ümraniye...

30 Mayıs 2014 Cuma 14:46
ADD Ümraniye Şubesi ezberi bozdu

Türkiye genelinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ümraniye Şubesi; ilçedeki kurum, kuruluş, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarını biraya getirerek ezberleri bozdu.

Tülay Zeyrek Doğan’la ADD Ümraniye’de atakta

Bilindiği gibi ADD Ümraniye Şubesi, 2 yıl önce bazı nedenlerden dolayı genel merkez tarafından kapatılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ADD Genel Merkez tarafından Ümraniye Temsilciliğine Tülay Zeyrek Doğan atandı. Görevi devralan Doğan, ekibi ile birlikte kollarını sıvayarak çalışmalarına başladı. Tülay Zeyrek Doğan ilk iş olarak ilçedeki kurum, kuruluş, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ve muhtarları kahvaltılı toplantıda biraya getirdi.

""

ADD Ümraniye, projelerle hayat bulacak!

ADD Ümraniye Şube Başkanı Tülay Zeyrek Doğan, kahvaltı açılış konuşmasında kurumu adına önemli açıklamasında bulundu. Doğan; “Ümraniye ilçesinde kamu kurum, kuruluşları ve yöneticileri bir araya getirmemizdeki amaç, ileriki süreçte yapılacak projelerimizi birlikteliğinin adımını oluşturmaktır ” dedi. Doğan, konuşmasının devamında; “Temsilcilik olarak Ümraniye’de yaşayan halkımızın homojen yapısına uygun çalışmaları tarafsız bir şekilde uygulayacağız.  M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı toprakları layıkıyla sahip çıkılma bilincini ve düşüncelerini topluma anlatmak için buradayım. Siyasi düşüncelerimizi asla ön plana çıkarılmadan büyüyeceğiz. İnsanlarda diyalog kurarak doğruları söylemeye devam edeceğiz” dedi.

""

Kahvaltıya yoğun katılım

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya; İŞKUR Ümraniye İlçe Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu, Ümraniye Okul Aile Birlikleri Eğitim Platform Dernek Başkan Yardımcısı Davut Saka, İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Haberciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ata Tavil, CHP Ümraniye ilçe Başkan Yardımcısı Necati Bıçakçı, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri Celal Kale, Av. Filiz Öztürk Çelik, İşçi Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Birol Tursun ve yönetim kurulu, Sivas Hafik Kızılcıören Dernek Başkanı Erdal Keser, Kahramanmaraş Andırın İlçe Dernek Başkanı Recep Kuşcu, ADD Şube Başkanları;  Batur İlker, Şengül Özpagada, İsmail Özkul, Hikmet Cömert, Mezbure Keleş ve Rize Barış Erdem  katıldı.  

""

""

Son Güncelleme: 30.05.2014 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3