Yeni bir yıla girdik ve devam ediyoruz?İnşallah 2013 yılı içinde geçen yıldan daha iyi  haberler veririz. İçerisinde; kaza, bela, vahşet, hırsızlık, yolsuzluk, skandal, cinnet vs. terimlerinin olmadığı, okurken içinizi ferahlatan, rahatlatan, güven, huzur ve umut veren haberler... Olumsuzluk elbette olacaktır ama dileğimiz olumluların daha fazla olması.
Biz yerel gazetelere öteden beri sıkça yöneltilen bir eleştiri vardır; ?neden hep belediye haberleri' diye. Okur, yerel basında sıkça gördüğü belediye haberlerine ?reklam mı' şüphesiyle yaklaşır ve haklı olarak tepki gösterir. Şimdi bu meseleye bir açıklık getirelim.  
Nasıl ki ulusal basın hükümet, TBMM, bakan, milletvekili veyahut siyasi parti genel başkanlarıyla ilgili haberlere sıkça yer veriyorsa; yerel basın da belediyeler, başkanlar, belediye meclisleri ve de siyasi parti ilçe başkanları ile ilgili haberlere sıkça yer verir.
2014 yılında bilindiği gibi yerel seçimler yapılacak. Yerelde belediyeler ve de siyasi parti ilçe teşkilatı daha hareketli olacak. Mevcut iktidar her zamanki gibi seçime hazır gibi. Rakip partiler, teşkilat ve yöneticileri ile her ne kadar ümit vermeye çalışsalar da henüz uykudan uyanabilmiş değiller.
Belediye başkanlığına aday olmak isteyenlerin kendilerini belli etmeleri fena olmayacak. Meslek erbabı olmayan bazı kişilerin kurduğu yerel gazeteler, seçim geldi diye havaya girecek, yeni yeni seçim gazeteleri türeyecek. Seçim gazeteleri, önce belediyelere salça olacak, ardından aday adaylarına dalacak ve sonunda da havasını alıp kaybolacaklar.
Yeni girdiğimiz 2013 yılında bölgemizde önemli gelişmeler olacak. 3. Köprü, Marmaray, yeni havaalanı, Ataşehir Finans Merkezi, Üsküdar - Çekmeköy metrosu yatırımları hızla devam ediyor ve edecek de?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72