Yeni yıl yeni bir sayfa demektir. Yeni yıldan beklentilerimiz, dedikoducular, iki yüzlüler, ara bozucular, sahtekarlar, dolandırıcılar, kendini beğenmişler, kendilerini toplum içinde ayrıcalıklı, avantajlı ve üstün görenler 2013’te kalsın, 2014’e giremesin. Hayırsa beri, şer ise geri misali kötülükler eski yılda kalsın, iyilikler yeni yıla gelsin. 2014 saygı ve sevgi dolu bir yıl olsun. 
Hastalıklar ve ilaç satışları azalsın, insanlar daha sağlıklı yaşasın, daha az doktora gitsin.
Tarıma daha çok önem verilsin. Sebze ve meyve bahçeleri çoğalsın.  Organik tarım yaygınlaşsın. Yeni yıl insanların (özellikle Afrika ülkelerindeki çocukların) açlıktan ve susuzluktan ölmediği bir yıl olsun. Yeni yıl yeni anayasanın yapıldığı bir yıl olsun. 
Yeni yıl daha çok çalışacağımız, hiç durmadan üreteceğimiz, gelişmeye, büyümeye, kalkınmaya devam edeceğimiz bir yıl olsun. 
Yeni yıl önceki yıldan daha güzel, isteklerimizin, beklentilerimizin gerçek olduğu bir yıl olsun. Yeni yıl şiddetli yağışlarda sel, taşkın, su baskını korkusu, endişesi, tedirginliği yaşamayacağımız bir yıl olsun. Küçükler büyüklere saygı, büyükler küçüklere sevgi göstersin.
İnsanlar yeni yılda mutlaka önceki yılın muhasebesini yapsın. 
Eski yılda yapılan hatalar yeni yılda yapılmasın. 2014 yılı bütün gazetelerin gazete gibi çıktıkları, meslek ilkelerine ve ahlakına uydukları, sadece haber vermek ve kamuoyunu bilgilendirmek için yayın yaptıkları, kamu yararını ve toplum menfaatini ön planda tuttukları bir yıl olsun.  Yeni yıl sağlık, mutluluk, başarı, barış, daha çok huzur ve daha çok güven getirsin. 
2014, terörsüz, cinayetsiz, kadına şiddetsiz, depremsiz, selsiz, yangınsız, fırtınasız kısacası felaketsiz bir yıl olsun.  Çevremde bulunan, iletişim içinde olduğum dostlarımın, iş ilişkisinde bana inanan ve en üst düzeyde hizmet verdiğim değerli kuruluş ve kişilerin, yeni yıldaki tüm dilek ve beklentilerinin gerçekleşmesini içtenlikle diliyorum. Ülkemizde yaşayan tüm insanların, kardeşçe yaşayacağı, bencillikten ve kötülükten uzak, birbirinin haklarına saygı duyacağı, hoşgörüyle, karşılıklı anlayışı limitsizce kullandıkları birlikteliklerin oluşturulmasını ümit ediyorum. Güle güle eski yıl, hoş geldin yeni yıl. 
2014 yılı hayırlı ve uğurlu bir yıl olsun, yeni yıl kutlu olsun. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72