Sosyal demokratlık, emeğe saygı, alın teri hakkı... Bunların hiçbiri Kadıköy gibi yıllar yılı ?sol'un kalesi olan bir belediyede ?para' etmiyor. Aylardır emeğinin karşılığı olan çoluk çocuğunun rızkını evine götüremeyen Kadıköy Belediyesi işçileri, üst-başlarını parçalıyor fakat Selami Öztürk'e sesini duyuramıyor.
Halbuki 29 Mart'ta işbaşına gelen Sultanbeyli gibi Ak Parti'li yerel yönetimler, çatır çatır toplu sözleşmeler imzalıyor ve işçisinin hakkını fazlasıyla veriyor. 80 milyon borç batağında olan Ak Parti'li Beykoz'da bile işçi hakları en iyi şekilde ödeniyor. Keza Tuzla da aynı şekilde.
Bir tek bu Kadıköy'de var. İşçinin parasını doğru dürüst ödememe alışkanlığı. Yetmedi yeni ilçe Ataşehir'e gönderilen 185 işçinin de hakları ödenmiyor. Onlar da geçen hafta sonu Kadıköy Belediyesi önüne gelerek eylem yapıp sesini duyurmaya çalıştı. Selami Öztürk'ten yine ?tık' yok... İşçinin derdi tasası onu bağlamıyor çünkü
Kadıköy'deki işçi eylemlerine Flashaber'de geniş yer vermeye devam edeceğiz. Taa ki işçi hakları verilene kadar... Geçen haftaki bir haberimizin yayınlandığı günün akşamında Cem Tv.'ye çıkıp konuşan Selami Öztürk, işçi paralarının ödenmemesini küresel ekonomik krize bağladı. O halde Öztürk'e sormak lazım: ?Ekonomik kriz, bir araca altı ayda on defa teker almanıza neden engel değil sayın başkan?'
Kadıköylü, sırf ?sol'un dışında bir yerel yönetim gelmesin diye inadına inadına seçmek zorunda kaldığı Selami Öztürk'ün bu vurdumduymaz tavırlarından bıktı. Yıllar yılı bir arpa boyu bile yol almayan ilçede halk, artık gelişim ve değişim olsun istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72