Birçok sanatçımız çeşitli nedenlerle hayatını kaybediyor. Bunlardan bazısı eceliyle, bazısı hastalık nedeniyle, bazısı da trafik kazasında hayatını kaybediyor. Maalesef  çoğu sefalet ve sıkıntı içinde, per perişan bir vaziyette ölüyor? Çoğu da alkolün pençesinde ölüyor. Ölen bu kişilerin ardından da çeşitli yorumlar yapılıyor. Yok, ?devlet neden bakmazmış', ? insanlar hainmiş', ?kadir kıymet bilinmiyormuş' ? vs?
İyi güzel de acaba bu eleştirilerin ne kadarı doğru. Aslına ve gerçeğine inerseniz hepsi de yanlış? Şöyle ki? Bu rahmetli sanatçılar, sağlıklı ve meşhur oldukları günlerinde çok iyi para kazanıyorlar, yazlık-kışlık ev ve araba alıyor, bolca para harcıyor, hatta çoğu da harcayacak başka yer bulamayınca kumarda tonlarca para kaybediyor? O arada bir hayır kurumuna filan yardım da yapmıyorlar?
Eeee zamanı durduramıyorsunuz? Bu kişiler; ?Yahu seneler sonra yaşlanacağım, bana kimse de iş vermeyecek, kimse yüzüme bile bakmayacak, hatta adımı bile hatırlamayacak' deyip de bir miktar parasını bankaya yatırmayı düşünmüyor bile. Etrafındaki yalakalarla, otlakçılarla vur patlasın çal oynasın misali günlerini gün ediyor? Ayağını yorganına göre uzatmayı bilemeden bolca ve hesapsızca para harcıyorlar. Vakta ki yaşlanıyorlar?
Ve de hastalanıyorlar? Ellerinde, avuçlarında hiçbir şey yok. Kafalarını sokacak bir ev de yok. Bakacak bir kimseleri ise hiç yok? İsimlerini, bir şekilde basına aksettirebilenler yardımı kapabiliyor, ama aksettiremeyenler bir köşede hayatlarını sonlandırıyor? Cenazelerini kaldıracak insan dahi bulamıyor?
İşte aklımıza gelenlerin birkaçı: Cahide Sonku, Deniz Akbulut (terk edilmiş olarak sefalet içinde yaşıyor)- Mesut Engin- Sami Hazinses- Sevim Şengül, Suphi Kaner- Yıldırım Önal- Tugay Toksöz- Macit Flordun- Erol Taş- Sadri Alışık- Bilal İnci- Serpil Örümcer (Bir zamanların en güzel bacak kraliçesi olmuş, rahmetli Berkant'ın eski eşi şu anda sefalet içindeymiş)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72