Şampiyon sezona 11 golle başladı

TFF Kadınlar 1. Ligini geçen sezon namağlup şampiyon kapatan Ataşehir...

Şampiyon sezona 11 golle başladı

TFF Kadınlar 1. Ligini geçen sezon namağlup şampiyon kapatan Ataşehir...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şampiyon sezona 11 golle başladı

TFF Kadınlar 1. Ligini geçen sezon namağlup şampiyon kapatan Ataşehir Belediyespor  2011-12 sezonunun ilk haftasında Mersin Cam Spora gol oldu yağdı. Ataşehir Belediyespor Yenisahra Stadındaki karşılaşmayı 11-1 kazandı.

 

TFF Kadınlar 1.ligi başladı. Sezonun ilk haftasında Ataşehir Yeni Sahra Stadında Mersin Camsporu konuk eden Ataşehir Belediyespor karşılaşmaya fırtına gibi başladı. Soğuk havaya rağmen stadı dolduran Ataşehirlilerin yoğun desteği ile 90 dakika  Mersin Camsporu sahadan silen Ataşehir Belediyespor Merve'nin 4,Yağmur'un 2,Seval'in 2, Fatma, Çiğdem ve Besel'in 1'er golüyle karşılaşmayı 11-1 kazandı. Mersin Camsporun tek gölünü geçtiğimiz sezon Ataşehir Belediyesporda forma giyen  Feride attı.

Karşılaşma öncesi soyunma odasına giden Ataşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Sadık Kayhan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin başarı dileklerini iletti ve Başkan İlgezdi'nin geçen sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk beklediğini hatırlattı. Sadık Kayhan, futbolculara “sizlerden artık sadece Türkiye'de değil Avrupa da başarı bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3