BEYONCE PARTİSİNE BÜYÜK İLGİ

Türkiye'deki ilk Beyoncé kutlaması büyük bir coşkuyla 24 Eylül Cumartesi...

BEYONCE PARTİSİNE BÜYÜK İLGİ

Türkiye'deki ilk Beyoncé kutlaması büyük bir coşkuyla 24 Eylül Cumartesi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BEYONCE PARTİSİNE BÜYÜK İLGİ

Türkiye'deki ilk Beyoncé kutlaması büyük bir coşkuyla 24 Eylül Cumartesi akşamı, Olimpia Event Hall'de gerçekleşti. Partide, Beyoncé'nin en güzel şarkıları ve DJ Cenk Erdem'in birbirinden farklı remixleriyle konuklar eğlenceli bir gece geçirirken. cesur esprileriyle dikkat çeken Dj Cenk Erdem, partiyi bir şova dönüştürürken, sıra hediyelere geldiğinde Beyonce parfümlerini dj kabininde partiye sürpriz yaparak uğrayan Gizem Özdilli ile beraber dağıttı. Partide, üç şansı davetli de 'Heat Rush' kazanma şansını elde etti.

Heat Rush'ın Türkiye'deki temsilcisi Yöntem Dış Ticaret, Sony Music ve Psikolog DJ Cenk Erdem, Beyoncé hayranları için ilk kez gerçekleştirdikleri kokulu dans gecesine gösterilen yoğun ilgiden dolayı sürprizler hazırlıyor.


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72