Gazetemizde zaman zaman ilçe belediyelerinin çalışmaları, bu belediyelerin olumlu-olumsuz davranış ve icraatlarını olabildiğince okurlarımıza duyuruyoruz.  Örneğin Sancaktepe Belediyesi ile yaptığımız son haber büyük yankı uyandırdı.  Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yılın son gününde yerel basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda kendisine yapılan protesto, adeta ders niteliği taşıyordu.
Uzunca bir süredir gazete ve gazeteciler üzerinde baskı kurmaya çalışan ve de Belediye binasına gazete alımını yasaklayan ve gittiği programlarda dağıtılan gazeteleri toplatan Başkan Erdem'in bu tutumu karşısında,  yerel basın mensupları da tabii olarak sessiz kalmadı.
Erdem'in bu antidemokratik davranışı karşısında Ak Parti il ve genel merkez de herhangi bir açıklama yapmadı? Davranışın partisi tarafından nasıl karşılanacağını merak ediyoruz?
Diğer bir haberimizde de borçlu belediyeler sıralamasında üst sıralardaki Sancaktepe Belediyesi'nin borçlarından kurtulabilmesi için camiler, sağlık merkezi ve bir okulu devrettiği, ayrıca yine devredilenler arasında bulunan boş arazilerin de ne maksatla kullanılacağı merak konusu?  
Her ne kadar Sancaktepe Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, satış ve devirler konusuyla ilgili detaylı bilgilendirme yaptıysa da ilerde, bu boş araziler konut ve ticarete açılır mı sorusunun cevabı başta Sancaktepeliler olmak üzere tüm kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
Çünkü daha evvel satılan bir okulun halen otel olarak kullanılıyor olması ise bu kuşkuları arttırıyor. Bu taşınmazların devri sonrasında ne maksatla kullanılacağının bir an önce açıklanması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72