Hüseyin Sipahi
yanlış yolda!..
Esnafı kalkındırma amacıyla "Alışverişini Çekmeköy'den yap" kampanyası başlatan CHP Çekmeköy adayı Hüseyin Sipahi, tanıtım toplantısına gazeteci adı altında bir sürü adam toplayınca tepki çekti. Daha düne kadar ilçe esnafını üç kuruşluk reklam uğruna ?ulus pazarı'na pazarlayan bu sözde gazeteciler Sipahi'ye yarardan çok zarar verdi.
Toplantıya katılan ilçe esnafının bir çoğu, ?Sipahi, bizi satan sözde gazetelerle, bizi nasıl destekleyecek çok merak ediyoruz' dedi. Birçoğunun Çekmeköy'de yayın yapmadığı ve ilçeyle alakasının olmadığı konuşulan sürü halindeki bu sözde gazeteciler içinde; meslekle uzaktan yakından ilgisi ve alakası olmayanlar gerçekten çoğunluktaydı.
Sadece kahvaltı, yemek takibi yapıp aç karnını doyuran bu sözde gazeteci grubu ile Çekmeköy esnafının karşısına çıkan Sipahi'nin, bu kişileri saygın basın mensubuymuş gibi millete lanse etmesi son derece yanlış bir tutum oldu.
Esnaf, ?göreceğiz bakalım bu haber nerde ve ne zaman çıkacak' diye kendi arasında sohbet ederken; bir partili de ?çalışmalarımızın tanıtımını yaparken, dikkatli olmalıyız. Burası doğru ile yanlışın ayırt edildiği Cumhuriyet Halk Partisi. Nerde ne kadar adam var ?gazeteci diye' milletin karşısına toplanmaz. Kaldı ki bunların birçoğu daha düne kadar üç kuruşluk reklam uğruna ilçe esnafını ?ulus pazarına' satıyordu" diyordu.
Sipahi'nin dikkatli olma zamanı. Basın listesinde iyi bir ayıklama yapıp, bu işi gerçekten yapanlarla, karnını doyurma peşinde olanları birbirinden ayırt etmeli. Her önüne gelenle, ?gazeteci' diye milletin karşısına çıkmamalı. Sipahi akıllı adamdır ama bu tongalara nasıl düşer onu da anlamak, mümkün değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.